antoniolupi predstavlja svoj novi umivaonik Rigatino

Više slika

Više slika

Rigatino je novi samostojećeg umivaonik brenda antoniolupi, simbol savremenog luksuza koji se ogleda u kvalitetu materijala i savršenstvu oblika…

Njegov identitet je već u imenu, a konačna slika jasno izražava tehniku koja postaje dekoracija, što je prepoznatljiva karakteristika projekta. Kao i uvek u kolekcijama antoniolupi, ljudska misao susreće se sa tehnološkom evolucijom kako bi stvorila proizvod kroz apsolutnu snagu materijala.

Iz tumačenja suštine materijala nastaju jedinstvene kolekcije i proizvodi poput Rigatina, samostojećeg umivaonika sa cilindričnom bazom koji, poput debla drveta, raste iz zemlje da bi se završio elegantnim i prirodnim vencem.

Slučajne drveni detalji na cilindričnoj bazi umivaonika postaju suptilne vertikalne bordure koje reprodukuju paralelne linije i čine površinu trodimenzionalnom i dinamičnom. Baza ovog umivaonika može biti kreirana od punog drveta ili mermera, a umivaonik postavljen na vrhu, pored mermera, može biti od Flumooda i Colormooda. Zapravo, stub se može kombinovati i sa umivaonikom Simplotondo, koji ima vrlo funkcionalnu integrisanu radnu ploču. Njegova mat uniformnost je istaknuta u kontrastu sa dinamičnom i neredovitom površinom stuba.

Čist volumen koji nastaje preklapanjem dva različita elementa u stalnom dijalogu, kompaktna, ali u isto vreme vitka forma, vibrira svetlošću i senkom. Rigatino je ikoničko prisustvo, simbol savremenog luksuza koji se ogleda u kvalitetu materijala i sposobnosti antoniolupi brenda da istakne njegovu suštinu.

Luxury Experience