Antoniolupi oblači svoje poznate umivaonike u mermer za Salone 2023

Kako se Salone del Mobile približava, očekuje se da će brojni popularni brendovi otkriti svoje najnovije dizajne.

Jedan takav brend je antoniolupi, koji proizvodi luksuzne sanitarije i nameštaj za kupatila. Kompanija sa sedištem u Toskani zauzimaće centralno mesto na događaju sa svojih pet poznatih umivaonika koji su prvobitno napravljeni od kompozitnih materijala, a sada su reinterpretirani od mermera i kamena.

Mermer je oduvek bio glavni materijal u antoniolupi projektima i ovih pet umivaonika – Tuba, Ago85, Simplo85, Fusto i Albume – obeležavaju ponovo interesovanje kompanije za prirodne materijale. Korišćenje mermera u potpunosti menja karakter ovih umivaonika pretvarajući ih u savremene skulpture.

Pretvaranje mermera i kamena u funkcionalne skulpture omogućeno je naprednim tehnologijama. Svaki umivaonik je jedinstven, napravljen je od jednog bloka mermera ili dobijen preklapanjem nekoliko komada. Odlikuje ih jedinstveno prirodno prilagođavanje u obliku boja i tekstura materijala.

Zaista, ovi umivaonici se pretvaraju u bezvremenske dragulje koji ponovo povezuju čoveka i prirodu.

Tuba

Ovaj okrugli samostojeći umivaonik stvara snažan vizuelni uticaj svojim cevastim oblikom koji se sužava prema dnu. Prvobitno dostupan od Flumood materijala, sada je umivaonik u ponudi od mermera Port Laurent.

Albume  

Albume je samostojeći umivaonik nastao preklapanjem različitih geometrijskih oblika. Kombinuje dva različita materijala za umivaonik i bazu, a sada se nudi u verziji završenoj u mermeru Calacatta Viola i Cristalmood.

Ago85  

Sastojeći se od kružnog umivaonika sa tankim ivicama i cilindrične osnove koja se sužava prema gore, ovaj samostojeći umivaonik može postati fokus svakog savremenog kupatila. Osim Flumood ili Colormood verzija, sada je dostupan od sivog kamena.

Simplo85  

Napravljeni od Flumood ili Colormood materijala, Simplo umivaonici su definisani tankim ivicama i površinom za dodatke. Nova Rosso Levanto mermerna verzija je skulpturalni volumen čiste elegancije.

Fusto  

Fusto je samostojeći umivaonik pravougaonog oblika i laganog volumena. Duž obe strane umivaonika prolazi šipka za peškire radi korisnosti. U novoj Verde Alpi mermernoj verziji, umivaonik postaje dragoceni predmet, čak i u svojim čistim i suštinskim oblicima.

Luxury Experience