antoniolupi noviteti - Aura i Astro

Prirodni element koji menja svoju formu tokom vremena, volumen koji se oblikuje, transformiše i rekomponuje kako bi pronašao svoj definitivni izraz, u tečnom i čvrstom stanju istovremeno – to bi mogao biti savršeni opis Aura i Astro novih antoniolupi kreacija, čiji dizajn potpisuje Marko Piva…

Aura i Astro su umivaonici sa snažnom ličnošću i skulpturalnom prisutnošću, koji definišu hijerarhiju svog okruženja. Kao apsolutni totemi koji ne traže dodatke kako bi zasijali punim sjajem, oni svaki ambijent ispunjavaju energijom i lepotom.

“Cristalmood je magični materijal. Želeo sam da ga interpretiram uz emocije, pa sam radio na vezi između čiste geometrije samog predmeta i nežnog internog oblika”, izjavio je Piva.

“Cristalmood je iznenađujući materijal, bogat refleksijama i energijom. Otporan poput kamena, proizran kao kristal, on nam je dao priliku da razvijemo nove nijanse, koje bi inače bile nezamislive. On je otporan, dugotrajan i može se reciklirati”, izjavljuje Andrea Lupi, CEO porodične kompanije, antoniolupi.

Aura i Astro umivaonici, napravljeni su upravo od ovog materijala, koji u sebi kombinuje tehnologiju i tradiciju. On se ručno sipa u kalupe, pa se potom peskira i polira takođe ručno kako bi se uklonile sve potencijalne nesavršenosti. Na kraju, on dobija zaštitni sloj, koji mu pruža izdrživost i lepotu.

Osim toga, ovi umivaonici su opremljeni LED rasvetom i dosutpni su u 13 boja.