antoniolupi novitet za zaista besprekorno iskustvo tuširanja

Dizajn kupatila i kupatilske opreme umnogome je uznapredovao tokom prethodnog perioda…

Dok su nam ranije bili dostupni samo šablonski dodaci i forme koje smo mogli videti iza svakog ugla, u današnje vreme situacija je sasvim drugačija. Brendovi sanitarija i kupatilske opreme se nadmeću kako bi nam ponudili iskustvo najbliže spa centrima, koje će nam omogućiti da se zaista opustimo i uživamo u svojim trenucima privatnosti.

Pa tako, glave tuševa danas dolaze u različitim oblicima i veličinama, kako bi odgovorili najrazličitijim zahtevima. Kišni tuš je moderan trend dizajna koji nudi iskustvo apsolutnog opuštanja prilikom tog svakodnevnog rituala. Istražujući njegovu privlačnost, toskanska kompanija AntonioLupi Design takođe je lansirala novu Raindrop tuš glavu.

Sa dizajnom koji potpisuje Kalvi Brambilja, novi tuš slavnog brenda dolazi sa opcijom plafonske montaže, sa ramom koji je kreiran od Flumooda i elementima od nerđajućeg čelika. Za razliku od standardnih plafonskih tuševa koji vire izvan same površine plafona, ovaj se može ugraditi u plafon za besprekoran izgled.

Glavna inspiracija dizajnera za tuš glavu Raindrop bilo je istraživanje sveta plafonskih integrisanih sistema tuša. U ovom dizajnu tehnološka komponenta je skrivena, a glava tuša se savršeno ukalapa u lažni plafon.