5 ideja uz pomoću kojih će vaše kupatilo zablistati

Unesite dodir zlata…

Želite da dekoraciju svog kupatila učinite blistavom i dodate mu dozu glamura i luksuza? Predlažemo vam da probate uz pomoć inkorporacije zlatnih detalja. Zlato u svakom okruženju može izgledati regalno i elegantno, bilo da ga koristite u modernoj, minimalističkoj, futurističkoj ili vintage atmosferi.

Ne morate živeti u zamku ili biti plemenitog porekla, kako biste stvoriti ambijent vredan divljenja. Uz pomoć pet ideja koje jednostavno možete izvesti, vaše kupatilo može dobiti sasvim novu dozu glamuroznog karaktera.

Otkrijte ih u galeriji:

Odaberite statement komad

Zlatni tonovi odvažno i snažno kradu centar pažnje u svakoj prostoriji svojim veličanstvenim sjajem. Ako preferirate minimalistički pristup u dekoraciji svog kupatila, odaberite proizvod koji će biti fokus vašeg dizajna, poput kade ili umivaonika. Koi kada kompanije Maison Valentina dobila je bazu od zrelog brušenog mesinga, koja nas asocira na krljušt japanske koi ribe. Patina ove kade dodatno akcentuje njenu zaobljenu formu, u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Iskoristite zidove

Među brojnim drugim dekorativnim opcijama, zidovi vašeg kupatila takođe mogu dobiti nekoliko zlatnih akcenata. Pločice su svakako najočigledniji izbor, ali u današnje vreme, možete odabrati druge opcije zidnih obloga ili specijalne boje. Umetnički panel dekorisan zlatom, koji nas asocira na komad mermera veličanstvenih bež i karamel tonova, oduzeće vam dah kao pravi primer luksuznog statement dizajna. Panel je napravljen od dva lista aluminijuma sa poliuretanskim jezgrom, dok se nakon toga obložen specijalnim bojama, pogodnim za okruženje kupatila.

Zlatni detalji i slavine

Ukoliko želite da unesete dašak zlata u svoj ambijent, a da pritom zadržite klasični izgled, slavine su prava stvar koju morate odabrati. Bilo da su sasvim uglađene ili intrigantne, one su element koji može napraviti veliku razliku u generalnom izgledu vaše dekoracije. Originalna Three Hole Mixer slavina je veličanstvena i moderna, a izdvaja se svojim savremenim izgledom zbog kog se lako uklapa sa bilo kojim umivaonikom.

Tepisi i prostirke

Tepisi i prostirke verovatno nisu prva stvar koja vam padne na pamet kada razgovaramo o dekoraciji kupatila, ali ipak, oni mogu biti centralni element ovog prostora, ne samo zbog komfora koji nude, već i zbog svojih dekorativnih svrha. Sa odvažnim dizajnom i kreacijama bez granica, Rug’Society brend poseduje veličanstvenu i koherentnu kolekciju prikazanu kroz plemenite materijale, grafike i dezene.

Ogledala

Kupatilska ogledala imaju jedinstvenu sposobnost da prostoru podare energiju, dubinu i dimenziju. Ona mogu u potpunosti transformisati jedan enterijer i reflektovati blistavi ambijent, dok se takođe savršeno uklapaju sa brojnim dizajnerskim elementima i aksesoarima. Blaze ogledalo je toliko veličanstveno da može ulepšati apsolutno svaki prostor, a kreirano je od poliranog mesinga, dok je akcentovano koncentričnim krugovima.