Zvezda filma 50 nijansi sive prodaje svoju vilu

Zvezda filma 50 Nijansi Sive verovatno će zaraditi pozamašnu količinu novca, ako uspe da proda svoju vilu po ceni koju traži…

Džejmi Dornan nakon veoma kratkog perioda, želi da se iseli iz svoje Nichols Canyon vile. Dornan, koji je odlučio da iznajmljuje svoj dom 2016.godine po ceni od 14.000 dolara mesečno, kupio je ovo imanje pre dve godine po ceni od 2.843 miliona dolara, a sada se nada da će ga prodati po ceni od 3.195 miliona dolara.

Smeštena u glamuroznom delu Holivud Hilsa, njegova vila ima tri spavaće sobe i četiri kupatila, a jednostavno opčinjava svojom arhitektonskom privlačnošću. Sa površinom od oko 250 m2, ova vila je moderno blago, koje je prema izjavama dizajnirao renomirani arhitekta Edvard H Fiket. Svetlo ulazi u nju kroz centralni atrijum i prozore od poda do plafona koji se otvaraju prema bazenu, spa centru, delu za roštiljanje i prostranom dvorištu koje je idealno za zabave.

Ovo inače nije prva luksuzna nekretnina u Džejmijevom portfoliju. Pre tri godine, on je kupio petosobno imanje iz sedamnaestog veka u britanskom gradu Glaučesteršireu po ceni od 2.6 miliona dolara. Zauzimajući prostor od oko devet hektara, ovo luksuzno imanje kompetirano je formalnim baštama, teniskim terenom i mnogim drugim detaljima.