Život u luksuzu i stilu: Zavirite u novu vilu Sidni Svini

Sidni Svini je nova vlasnica kompleksa na plaži na Floridi.

Sidni Svini je trenutno jedno od najpoznatijih imena u Holivudu. Glumica rođena u Vašingtonu, uspela je poslednjih godina da osvoji srca publike velikim uspehom koji je postigla sa serijom Euphoria, potpisujući nekoliko blokbaster produkcija kao što su „Immaculate“ i „Anyone but You“. Sve ovo je naravno donelo i mnogo novca na njene bankovne račune.

Tako je nedavno Svini odlučila da se preseli u novu rezidenciju, kupivši vilu na Floridi u za 13,5 miliona dolara. Kuća od 770 kvadratnih metara ima šest spavaćih soba, osam kupatila, kuhinju, sobu za vino sa dovoljno mesta za 520 flaša, veliki akvarijum, lift, teretanu, sobu za igre i dovoljno mesta na parkinga za sve njene automobile.

Vila se nalazi na velikoj parceli, dajući glumici potpunu privatnost tokom slobodnih dana. Objekat uključuje ogroman infinity bazen sa barom, hidromasažnom kadom i privatnim čamcem.

Nejasno je da li je Svini (26) kuću kupila sama ili je to bila zajednička investicija sa njenim verenikom Džonatanom Davinom (40). Vredi napomenuti da je Svini prošle godine kupila još jednu kuću, ukupne površine 450 kvadratnih metara, u Bel Eru u Kaliforniji za 6,2 miliona dolara.

Luxury Experience