Živite u apartmanu princeze Grejs Keli u Monte Karlu — za 30.000 evra po noći

Da li želite da bar nekoliko dana živite luksuznim životom kao Grejs Keli?  

Ukoliko je vaš odgovor "Da", dozvolite da vam predložimo Princess Grace Suite, apartman u kome noćenje košta od 30.000 do 40. 000 evra. Smešten u sjajnom Hotel de Paris Monte-Carlo u Monaku, nijedan aspekt dizajna nije zanemaren u ovom dvosobnom apartmanu od 500 kvadrata enterijera i 470 kvadrata eksterijera.

Ovaj neverovatan apartman na Azurnoj obali - koji se nalazi na sedmom i osmom spratu hotela, gde su se Grejs Keli i princ Renije III od Monaka venčali u proleće 1956. - ispunjen je radovima i suvenirima princeze Grejs, kao što su njene omiljene pesme i knjige. Na tepihu spavaće sobe boje peska čak su utisnuti njeni otisci stopala, a na staklenoj pregradi u apartmanu je urezan njen potpis. Apartman je renoviran i ponovo otvoren 2018. godine, nakon što su ga transformisali arhitekti-dizajneri Ričard Martinet i Gabriel Viora.

Istorija i pažnja posvećena detaljima u ovom apartmanu su jedinstveni. Gosti imaju ekskluzivan pristup ličnim uspomenama princeze Grejs. „Ovo je iskustvo koje se ne može naći nigde drugde i mi smo oduševljeni što gosti mogu iskusiti ovaj izuzetan istorijski apartman", rekla je izvršna direktorka Edge Retreats, kompanije koja je zadužena za izdavanje luksuznih nekretnina za odmore.

Apartman ima pristup Monte Carlo Beach i Monte Carlo Golf klubu. Uz usluge konsijerža u belim rukavicama koji može da udovolji željama svakog gosta, klijenti će biti tretirani kao plemići.

Svaki gost ovog raskošnog apartmana uživaće u lenčarenju na zadivljujućoj terasi, sa slikovitim pogledima na Mediteran, Prinčevu palatu u Monaku, Monte Karlo i luku Monako. Kada budete spremni da pročitate jednu od omiljenih knjiga princeze Grejs, možete otići do infinity bazena, koji ustupa mesto susednom dnevnom boravku na otvorenom i granitnom đakuziju. Ako poželite napitak, tu su i privatni vinski podrum i otvoreni bar sa vrhunskom ponudom.

Grejs Keli je rekla: „Nikad ne kažem 'nikad' i nikad ne kažem 'uvek'", ali kada je u pitanju ovaj apartman u Monaku, naš odgovor je "uvek".