Zavirite unutar 5,6 miliona vredne vile Maraje Keri

Pevačica božićnog hita “All I Want For Christmas” Maraja Keri živi u Atlanti, u kući nalik palati, vrednoj 5,6 miliona dolara.

Među mnogim drugim titulama i priznanjima koje je dobila tokom svoje nezaboravne muzičke karijere, Maraja Keri nije uzalud poznata kao Kraljica Božića. Njen božićni singl “All I Want for Christmas Is You” prodat je u preko 16 miliona primeraka kada je objavljen. Kako navodi Forbs, talentovana pevačica zarađuje 2,5 miliona dolara svake godine oko praznične sezone od hit singla koji je snimljen pre više od 30 godina na vrhuncu njenog uspeha. Ovo je samo jedan od načina kako je pevačica i glumica izgradila imperiju od 320 miliona dolara za sebe u 53. godini.

Pored mnogih stvari na koje uvek mladolika umetnica i preduzetnica troši svoje bogatstvo, izuzetne vile su neke od njenih najcenjenijih stvari. Od Njujorka do Los Anđelesa, pa čak i do Bahama, Keri ima vile na svakoj lokaciji, a nedavno je u svoju kolekciju dodala vilu u Atlanti koja vredi 5,6 miliona dolara koju je nekada iznajmljivao Dvejn „The Rock“ Džonson. Hajde da saznamo neke od karakteristika ove prelepe vile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Vila prikladna za božićnu kraljicu

Iako njena vila možda nije tako prostrana kao vila poznate pevačice i preduzetnice Rijane ili kao vila milijarderke Opre Vinfri, Maraja Keri definitivno ima odličan ukus kada je u pitanju izbor mesta za život. Smeštena u otmenom delu predgrađa Sendi Springsa u Atlanti, vila Southern Colonial prostire se na skoro 1200 kvadratnih metara i krasi je 4,2 hektara spokojnog pejzaža.

Vila ima devet spavaćih soba i 13 kupatila. Kuhinja je izrađena od besprekornog belog mermera, a posebno se ističe centralno kuhinjsko ostrvo koje je u kontrastu sa podovima od drvenih ploča. U drugom delu se nalazi prostrana dnevna soba sa ogromnim vratima u obliku prozora kroz koja prolazi puno prirodne sunčeve svetlosti i obasjava dnevnu sobu i kamin. Vila takođe poseduje zatvoreni bioskop, koji predstavlja savršen oblik zabave za nju i njene desetogodišnje blizance, Monro i Marokana, nad kojima deli starateljstvo sa bivšim mužem Nikom Kenonom. Ostajući na temi zabave i rekreacije, ovo ogromno imanje takođe ima teretanu sa zidovima prekrivenim ogledalima u kojoj legendarna pevačica održava svoju fizičku formu i vitku figuru.

Vila poseduje i ogromnu glavnu spavaću sobu sa kaminom, zajedno sa dodatkom šljokica na ružičastom i krem tepihu, ružičasti luster i ogromno uzglavlje od somota, što je karakteristično za Maraju Keri. Možda će vas izgled sobe podsetiti na sliku sa njenog dens-pop i R&B albuma iz 2001. “Glitter”, koji je prodat u preko 100 miliona primeraka širom sveta.

Zaboravite na Kaliforniju i Njujork jer se sve veći broj poznatih opredeljuje da živi u Atlanti ili da bar poseduje imovinu u toj oblasti. Maraja Keri nije bila prva slavna ličnost koja se utopila u mirnu okolinu i zeleno lišće, jer je izvanredni holivudski glumac, Dvejn "The Rock" Džonson, takođe iznajmio imanje dok je snimao film za DC Comics, “Black Adam”, u kome takođe glume Aldis Hodž i Pirs Brosnan, a koji bi trebalo da bude premijerno prikazan u oktobru 2022.

Nastavljajući sa sadržajima vile, do imanja vodi prilaz sa vratima koji podseća na oblik srca koje se obavija oko prednjeg travnjaka i spaja se na stepeništu ulaza u vilu. Imanje iz 1992. takođe je opremljeno velikim bazenom koji se nalazi naspram gustog zelenila u dvorištu i prostranim delom oko bazena koji je uredno usklađen sa kućom. Za smeštaj gostiju postoji veliki apartman sa kaminom.

Takođe sa spoljašnje strane imanja je veliki teniski teren zbog kojeg se čini da Drejkov nekadašnji posed ima manjak prostora, iako on to nadoknađuje zatvorenim košarkaškim terenom. Dvorište sa urednim travnjacima takođe ima ugrađeno jezerce i prostor za sedenje gde se može uživati u lepoti visokih stabala koja se graniče sa imanjem. Čak i bez previše upadljivih, maštovitih ukrasa, ovaj dom je jednostavno prelep i pruža odličan beg od gradske gužve.

Marajina dodatna imovina

Maraja ima dugogodišnji muzički uspeh i kao rezultat toga, stekla je dosta nekretnina za sebe. Jedna od njenih prvih kupovina dogodila se na početku njene karijere kada je bila udata za bivšeg izvršnog direktora kompanije Sony Music Entertainment, Tomija Motolu. Prema informacijama, muzička i filmska zvezda je kupila penthouse Tribeca za 5,5 miliona dolara zajedno sa stanom ispod za 3,5 miliona dolara.

Njena sledeća nekretnina bio je dvorac inspirisan Francuskom koji je delila sa njenim drugim bivšim mužem, Nikom Kenonom, koji su prodali za 88,3 miliona dolara 2014. godine.

Imanje u Los Anđelesu ima 12 spavaćih soba, 15 kupatila, teretanu, teniski teren, bazen, kućicu pored bazena i zatvoreni bioskop sa 50 sedišta. Par je takođe delio drugi dom u Bel-Eru u Los Anđelesu. Nije poznata informacija za koliko novca su ga kupili, ali kako navode, prodali su ga za 9 miliona dolara 2015. godine.

Iako možda ne poseduje sopstveno ostrvo, poput kontroverznog holivudskog glumca Džonija Depa, Maraja Keri je nekada posedovala svoje imanje na privatnom ostrvu Vindermer na Bahamima. Kuću je kupila za 4,9 miliona dolara 2008. godine, otprilike u isto vreme kada je objavljeno njeno iznenadno venčanje sa Nikom Kenonom. Ekskluzivno imanje od 3 hektara prodato je 2015. za 5,5 miliona dolara.

Luxury Experience