Zavirite u vilu producenta serije Prijatelji

Sa privatnim parkingom za deset automobila, moći ćete da ugostite veliki broj svojih prijatelja…

1999.godine, Kevin Brajt je bio u vrhuncu svoje slave, kada je bio producent serije Prijatelji, a ujedno je tada sa svojom suprugom Klaudijom potrošio dva miliona dolara na bungalov iz pedesetih godina, na slavnoj Broad plaži u Malibuu.

Oni su srušili taj bungalov i doveli arhitektu poznatih, Krisa Sorensona, kako bi kreirali imanje sa tri građevine na ovom posedu, sa vrhunskom privatnom plažom. Rezultat je prostrano imanje, koje je definicija kalifornijskog života. Ovaj dom sada je dostupan za kupovinu po ceni od 13.995 miliona dolara.

Kada želite da se opustite, možete to učiniti na terasi koja se prostire na više nivoa, ili pak u bazenu sa slanom vodom. Na raspolaganju vam je i kuhinja na otvorenom, sa ugradnim roštiljem. Logorska vatra, uz zalazak sunca koji je ovde besprekoran, daće vam viziju pravog načina života.

U dvospratnoj glavnoj kući, možete se opuštati u beloj dnevnoj sobi sa dva ogromna prozora, pri čemu svaki od njih ima klizne staklene panele i pogled na dvorište i okean. Stepenište sa staklenim balustradama vodi vas do dve spavaće sobe, pri čemu svaka od njih ima pogled na okean.

Na nivou bazena, druga građevina sadrži medijsku sobu na prvom spratu, sa vrhunskim master apartmanom na drugom. Ovde se nalazi velika terasa sa prozorima od poda do plafona.

Treća građevina, ušuškana u zadnjem delu imanja sadrži fitness i meditacijski prostor na dva nivoa, kao i samoodrživi gostinjski apartman. Ukupno, u ponudi je pet spavaćih soba i pet kupatila.

Ono što je posebno interesantno, jeste činjenica da je Brajt stavio svoj dom na prodaju po prvi put pre pet godina, sa cenom od 13.9 miliona dolara, ali je skinuo sa tržišta godinu dana kasnije. Bila je dostupna za iznajmljivanje po ceni od 35.000 dolara mesečno.