Zavirite u vilu Hantera Bajdena – kontroverznog sina američkog predsednika

Drugi sin predsednika Sjedinjenih Američkih Država, Džoa Bajdena i njegove prve supruge, Nilije Hanter Bajden, Hanter Bajden, nije promenio samo karijeru, već i mesto stanovanja…

Hanter Bajden, koji je skoro odlučio da postane umetnik, uselio se u vilu koja košta 20.000 dolara mesečno, zajedno sa svojom suprugom Melisom Koen i jednogodišnjim sinom, Boom. U pitanju je veličanstveni posed u sunčanom Malibuu, a dolazi sa umetničkim studiom. Kako saznajemo, Hanter voli da započne svaki svoj dan rano – ustaje u pet sati ujutru, popije šoljicu kafe i odmah se uputi u svoj novi umetnički studio, koji je nastao na mestu garaže za tri automobila, a sadrži ciglene podove i svetlarnik.

Vila od oko 450 kvadrata nudi otvoreni plan prostora sa podovima od hrastovine i panoramskim pogledom na Pacifik. Pre nego što se Bajden preselio u ovaj dom sa četiri spavaće sobe i dva ipo kupatila, stanova je u vili od 5.4 miliona dolara, koju je takođe iznajmljivao, a koja se nalazi u Venis Biču.

Posed na kom se vila nalazi ima kameno dvorište, ugradni roštilj i bazen sa đakuzi odeljkom. Prema zvaničnom listingu vile, ona sadrži otvoreno-zatvoreni dnevni boravak sa džep vratima, zasvođene plafone i glomazni kamin.

Spavaće sobe imaju ambijent sličan onom u dnevnom boravku, okarakterisan belom paletom boja, koja je akcentovana plavim elementima, savršeno prateći lepotu Pacifika.