Zavirite u vilu Farela Vilijamsa

Slavni pevač kupio je ovaj ultra moderni dom od Tajlera Perija pre dve godine…

Farel Vilijams je odlučio da se oprosti od svog imanja na Beverli Hilsu. I dok je cena rezidencije od 16.95 miliona dolara svakako visoka, verujemo da će mnogi biti više nego “happy”, ukoliko bi se dočepali ovog imanja.

Vila na vrhu brda, koja meri oko 1.700 kvadrata je izgrađena 1992.godine, a Vilijams je kupio od glumca/filmadžije, Tajlera Perija pre dve godine za 15.6 miliona dolara. Pokrivajući veličanstveno uređena četiri hektara, ovo ultra modern imanje je jedinstveno u poređenju sa drugim koje možete naći u ovom delu sveta. Zajedno sa svojom sjajnom lokacijom i odvažnom estetikom, ovaj posed nudi brojne pogodnosti za relaksaciju, rekreaciju i zabavu.

Pozamašna vila nalazi se na kraju vijugavog prilaza za kola. Odevena u kombinaciju tirkiznog stakla i čisto belih zidova, dramatična vila ima 10 prostranih spavaćih soba, jedanaest kupatila, nekoliko prostora za zabavu i obedovanje, uz nekoliko atrijuma takođe. Iz svake sobe se može uživati u veličanstvenom pogledu na okruženje, dok je foaje vile, sa svojim reflektivnim bazenom jedan od njenih glavnih dekorativnih elemenata. Veličanstveno mermerno stepenište, grandiozna trpezarija sa kristalnim lusterom i master apartman akcentovan drvetom, probudiće u vama želju da ova vila bude vaš dom.

U eksterijeru, moći ćete da vidite koi jezera, baste i bazen sa sopstvenim vodopadom i lagunom. Tu su i terase sa al fresco opcijama za obedovanje, nekoliko sportskih terena, skulptura i parkingom za trideset automobila.