Zavirite u vilu Đanija Versaćea u Njujorku koja se prodaje za 70 miliona dolara

Jedno je posedovati odeću brenda Versace, a sasvim drugo živeti u njegovoj vili!

Sotheby’s International Realty je stavio na prodaju bivšu vilu Đanija Versaćea i sada može biti vaša za 70 miliona dolara.

Neoklasična kuća se prostire na više od 1400 kvadratnih metara. Poseduje preko šest spratova sa liftovima, zajedno sa italijanskim mermerom, mozaikom i austrijskim parketom, pet kamina, jedanaest kupatila, prostranu krovnu terasu sa vidikovcem i još mnogo toga.

Sama dnevna soba prostire se na 65 kvadratnih metara i dolazi sa oslikanim plafonom inspirisanim Sikstinskom kapelom i restauriranim scenama koje je Versaće preuzeo iz firentinske palate. Ostali prostori uključuju prostranu dnevnu sobu, biblioteku, kancelariju i trpezariju.

Kuhinja takođe odgovara luksuznom enterijeru i može se pohvaliti ažuriranim vrhunskim uređajima, zajedno sa susednom salom za doručak koja se otvara ka bašti od 100 kvadratnih metara koja je ograđena visokom rešetkastom ogradom.

Pored ovoga, drugi sprat takođe uključuje dodatnu kuhinjsku jedinicu pored medijskog salona u marokanskom stilu i kružnog salona za igre.

Apartman na celom spratu obuhvata privatnu dnevnu sobu, luksuzno kupatilo i spa centar sa kafe barom. Vila je opremljena naprednim sigurnosnim sistemom, zajedno sa višezonskim grejanjem i hlađenjem, Kaleidoskop muzičkim sistemom i generatorom koji obezbeđuje struju i toplu vodu čak i u slučaju nestanka struje.

Prelepa kuća je trenutno u vlasništvu švedskog menadžera Tomasa Sendela (61) i njegove 46-godišnje supruge Ksimene Sendel, koji su kupili vilu 2005. godine za 30 miliona dolara.