Zavirite u ultramoderan dom NBA centra Hasana Vajtsajda

Tržište nekretnina u Majamiju je u plamenu, a NBA centar Hasan Vajtsajd se nada da će svoju modernu kuču u Majami Biču prodati za 23 miliona dolara.

Vajtsajd je kupio kuću dok je igrao za Majami Hit 2016. godine, nakon što je potpisao četvorogodišnji ugovor vredan 98 miliona dolara. Nije iznenađenje zašto je bio toliko vezan za ovo utočište na jezeru Surprise, nedaleko od željenog zaliva Biskejn u Majami Biču. Moderan i futuristički, dom će se svideti ljubiteljima dizajna sa svojim skulpturalnim ulazom, okružen koi ribnjakom i uređenim pejzažom. Tu je i dramatično crveno spiralno stepenište koje se vidi spolja kroz prozore dvostruke visine.

Kuća sa šest spavaćih soba i šest kupatila se nalazi na kraju privatne slepe ulice i ima dva nivoa. Vajtsajd je dodao nekoliko dodatnih karakteristika nakon što je kupio imanje, uključujući krovnu pergolu sa veštačkom travom i bioskop. 

On je veliki ljubitelj riba, tako da je svoj dom dekorisao prilagođenim akvarijumom u kuhinji sa svojim inicijalima, kao i koi ribnjakom u blizini ulaza. Takođe je izgradio privatni dok, a u blizini kuće se nalazi veliki bazen i otvorena kuhinja.

Plafoni dvostruke visine, potpuno beli zidovi i svetli drveni podovi čine da dom izgleda vrlo svetlo i prozračno. Oba nivoa imaju prozore od poda do plafona i klizna staklena vrata za lak pristup ekserijeru. Prvi sprat se otvara na prostranu palubu i bazen, dok se drugi otvara ka velikoj terasi. Mnogobrojni balkoni omogućavaju vlasnicima da upijaju sunčeve zrake Majamija.

U nastavku pogledajte više fotografija predivne kuće koja se na tržištu prodaje za 23 miliona dolara.