Zavirite u SVE kuće i stanove Romana Abramoviča

Ovog puta, otkrivamo neverovatni portfolio nekretnina Romana Abramoviča, vredan skoro 400 miliona evra.

Tu su dve prestižne adrese u Londonu, jedna na Karibima, francuski zamak i još mnogo toga. Naravno, tu je i njegova najnovija adresa u Tel Avivu, do koje je došao zbog problema sa vizom u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ove nedelje smo saznali da on pokušava da duplira životni prostor za svoju novu vilu. Zapravo, zdanje koje će biti pretvoreno u njegovu vilu sa dvanaest spavaćih soba je nekadašnji hotel koji je on platio oko 20 miliona evra.

Uprkos svojim problemima sa vizom, Roman Abramovič, koji vredi minimum devet 11 milijardi evra, i dalje poseduje neke od najboljih nekretnina u Londonu. Tu je masivna vila u Kensington Palace Gardensu, koji se inače još naziva i Milijarderski niz, kao i trospratni penthaus koji je kupio u ekskluzivnom stambenom bloku Chelsea Waterfront.

Pored toga, on poseduje imanja širom sveta, uključujući skijašku ložu u stilu Džejms Bonda i ranč u SAD-u, rajsku vikendicu na Karibima i zamak na jugu Francuske. Kao što i sami znate, do sada smo već obradili brojne teme vezane za slavnog ruskog oligarha, ali ovog puta, posmatramo samo njegov portfolio nekretnina, jer zaista ima šta da se vidi.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living