Zavirite u stan supermodela - kako živi Bela Hadid

Bela Hadid, jedan od najuspešnijih modela svoje generacije, sa licem koje je izražajno i neponovljivo, traži novi dom u Njujorku…

Kao jedna od najpopularnijih IT devojaka na svetu, Bela ostavlja bez daha svojim stilom, stavom i uspehom, negujući način života na kome joj mnogi zavide. Pre dve godine, Bela je sebi kupila stan na Menhetnu, koji je oličenje elegancije u uglađenosti.

Iako je veći deo karantina zbog korona virusa provela na porodičnom ranču u Pensilvaniji sa svojom sestrom Điđi, model je zadržala svoj dom u gradu zbog poslovnih obaveza. Ipak, danas, ona želi da promeni svoju adresu stanovanja. Kupviši ovaj stan 2019.godine, sada želi da ga proda za 3.000.000 dolara.

Stan u stilu lofta, koji meri 203 kvadrata, nalazi se u srcu Sohoa, poseduje dve spavaće sobe, dva kupatila, privatnu terasu, rasvetu pravljenu po meri i ugradne garderobere. Okarakterisan neutralnim tonovima i drvenim površinama, stan odiše udobnošću i komforom, pozivajući vas da promenite tempo svog života i uživate u svakom trenutku koji vam se pruža.

Žao nam je što fotografije garderobera nisu dostupne u okviru listing – baš bismo želeli da zavirimo u ormar jednog supermodela i najmodernije devojke na svetu!