Sandra Bulok prodaje svoj luksuzni stan za 4,5 miliona dolara

Glumica Sandra Bulok poseduje stan u neboderu Sierra Towers - jednoj od najpoznatijih stambenih zgrada u Los Anđelesu. Stan se nalazi na 22. spratu zgrade u zapadnom Holivudu, a među komšijama su Lili Kolins, Ema Votson i Robert Šerman.

Popularna glumica je kupila stan od Metjua Perija 2014. godine za 3,6 miliona dolara.

Sa svojim divnim komšijama i odličnom lokacijom, stan Sandre Bulok je jedna od najtraženijih nekretnina u Los Anđelesu - i među najboljim domovima na svetu.  

Dok Sierra Towers predstavlja građevinu sa sredine 1960-ih, stan Sandre Bulok slavi savremene trendove. Opremljen je elegantnim drvenim podovima, modernim mekanim nameštajem i monohromatskim komadima koji okružuju kućni bar. Životni prostor otvorenog plana takođe sadrži odabrani izbor dodataka, uključujući biblioteku umetničkih knjiga, vaze koje uokviruju fotografije i dodatno dopunjuju neutralnu šemu. Dnevna soba je povezana sa otvorenom kuhinjom koja je izrađena od drveta.

Stan Sandre Bulok ima dve spavaće sobe, uključujući glavnu sobu koja kombinuje sive i bele tonove kako bi se stvorilo moderno utočište u Gradu anđela. U međuvremenu, druga spavaća soba je opremljena modernim nameštajem i komadima od ratana. Spavaće sobe - kao i sve sobe u stanu - imaju pogled koji se proteže izvan obrisa centra Los Anđelesa do ivice Tihog okeana.

I dok se u gradskom pejzažu uživa iz topline spavaće sobe ili stambenog prostora, stan se takođe može pohvaliti terasom sa prostorom za sedenje na otvorenom.

Osim toga, ovo nije jedina imovina iz glumičinog portfolia nekretnina. Kuća Sandre Bulok na obali ostrva Tajbi u Džordžiji takođe je dospela na naslovne strane nakon što je u februaru prodata za 4,175 miliona dolara.

U galeriji pogledajte kako izgleda stan Sandre Bulok koji može biti vaš za 4,5 miliona dolara.