Zavirite u spektakularni penthaus Gal Gadot

Iako je prethodna godina za nama ostavila gorak ukus u ustima, superzvezda i glavna glumica filma Wonder Woman, Gal Gadot kupila je novi dom i dodala ga svom već bogatom portfoliju nekretnina…

U najnovijoj avanturi, popularna glumica izdvojila je pet miliona dolara za stan pokraj mora, jedinicu koja je nekada bila u vlasništvu tajlandskog filantropa i bivše Mis univerzuma, Bui Simon.

Penthaus od gotovo 182 m2 poseduje dve spavaće sobe i tri kupatila, dok je njegov enterijer na dve etaže finiširan predivnim neutralnim dekorom, uključujući podne drvene podloge u boji žita i bele zidove, okupane obiljem prirodne svetlosti. Novi stan suprezvezde poseduje potopljenu dnevnu sobu sa velikim kaminom i zadivljujuće staklene površine od poda do plafona, zadužene za isticanje svih njenih intrigantnih dizajnerskih karakteristika.

Ostale površine uključuju formalnu trpezariju, kuhinjski prostor opremljen vrhunskim elementima i aparatima za domaćinstvo, porodičnu sobu sa čupavim belim tepihom i naravno, morskim pogledima od kojih zastaje dah. Ovaj predivni stan nalazi se nedaleko od popularnog Nobu Malibu restorana Lerija Elisona, zajedno sa još tri nešto manje jedinice u zajedničkom kompleksu.

Kada je reč o stanovima, Gadot zajedno sa svojim mužem poseduje jedan u Izraelu, kao i 5,6 miliona vrednu jedinicu u Holivud Hilsu. Nova investicija u Malibuu dolazi kao predivan novi dodatak njihovoj floti nekretnina.