Zavirite u novu vilu Šaje Labafa

Nova vila slavnog glumca meri oko petsto kvadrata i nalazi se na prostranom posedu…

Zvezda brojnih filmova i umetnik performansa, Šaja Labaf, značajno je unapredio svoju stambenu situaciju, kupivši veličanstvenu vilu mediteranskog stila po ceni od 5.5 miliona dolara. Rezidencija prema navodima ima tri nivoa, pri čemu su sva tri poveznaa liftom, uz postojeće stepenište, a sadrži i četiri spavaće sobe sa četiri ipo kupatila.

Prilaz za kola u obliku potkovice dodatno akcentuje ovu vilu, a ukrašen je veličanstvenom fontanom, dok se iznad garaže za dva automobila nalazi veličanstvena terasa, dekorisana balustradama i fantastičnim pogledom na okolinu i obližnje krošnje.

Čim zakoračite kroz ulazna vrata, obližnja formalna dnevna soba uz trpezariju povezane su drvenim podovima i gredama na plafonu. Ankerisana masivnim kaminom od kamena, dnevna soba se uz pomoć francuskih vrata otvara prema terasi, dok trpezarija ima moderna klizna staklena vrata koja se mogu u potpunosti otvoriti. Ostava je efikasni prolaz koji povezuje trpezariju i kombinovanu kuhinju, uz porodičnu sobu. Veliko centralno ostrvo akcentovano je crnim i belim ormarićima, dok je sama kuhinja opremljena dizajnerskim apartima.

Tri gostinjske sobe sa privatnim kupatilima, uz vešernicu, spojeni su na drugom spratu uz pomoć master apartmana sa francuskim balkonom i spa kupatilom.

Sigurni smo da će slavna filmska zvezda ovde uživati u životu, kao na filmu.