Zavirite u novu vilu princa Harija i Megan Markl

Rakošna vila u toskanskom stilu sadrži osam spavaćih soba i dvanaest kupatila…

Iako već mesec dana žive u Los Anđelesu, princ Hari i Megan Markl su tek sad otkrili svoj novi dom. Prema pisanjima brojnih medija, popularni par se pridržavao mera socijalne distance u glomaznom, dvostruko ograđenom imanju, koje je duže vreme bilo u vlasništvu Tajlera Perija, sa kim su se upoznali preko zajedničke prijateljice, Opre Vinfri.

Vila se nalazi u fantastičnom delu Beverli Hilsa. Sa skoro 2.500 kvadrata, veličanstveni dom Megan i Harija može se opisati kao mega vila. Prema navodima, Tajler Peri je kupio ovaj posed 2004.godine i potom potrošio nebrojene milione kako bi izgradio svoju vilu po meri, koja poseduje osam spavaćih soba i dvanaest kupatila. U jednom momentu, pre nego što je vila bila završena u celosti, Kanje Vest je posetio i izrazio interesovanje za kupovinu.

Ne samo da se ova obezbeđena tvrđava nalazi iza zidina svoje čuvane enklave, ona poseduje svoj prilaz za kola sa kapijama, mnoštvo kamera i vrhunski alart. Peri je angažovao svoj privatni tim obezbeđenja koji ga konstantno nadgledaju.

Zaista savršeni posed za kraljevsku porodicu sa detetom, zar ne?