Zavirite u novu vilu Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza

Iako im je još jedan dom potreban onoliko koliko su golubu potrebni časovi plesa, Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez su upravo potrošili skoro 1.4 miliona dolara sa tim povodom...

Oni su kupili novi posed u Ensinu, koji je nekada bio sasvim nepoznat, ali je od skora postao neverovatno popularan kod slavnih ličnosti. Dok samoproglašeni ljubitelji nekretnina imaju različitu estetiku dizajna - „[Aleks] je više na modernoj, muževnoj strani“, rekla je Lopez, dok ona sama preferira klasične detalje - oboje će ceniti dekor ovog doma, koji nudi privlačan spoj savremenog i retro nameštaja.

Nova nekretnina slavnog para prostire se na relativno skromnih 220 kvadratnih metara i daleko je skromnija od mnogih drugih kuća koje oni poseduju, što sugeriše da je kupljena ili za srećnog rođaka ili kao investicija. Izgrađena 1948. godine i od kada je renovirana više puta, crvena krovna konstrukcija je neodređenog arhitektonskog nasleđa, ali nudi savremene pogodnosti.

Ulazna vrata se otvaraju u ogromnoj kombinovanoj dnevnoj / trpezariji sa širokim daskama od tvrdog drveta, čistim belim zidovima i ugradnom LED rasvetom. Trpezarijska strana sobe ima zasvođeni plafon od drveta koji je obojen dubokom bojom uglja.

Instalirana ove godine, potpuno nova otvorena kuhinja sadrži ormare sive boje, ostrvo u središtu i nerđajuće uređaje. Francuska vrata kuhinju povezuju direktno sa natkrivenom terasom, gde ima dovoljno prostora za dnevni boravak ili trpezariju, sa pogledom na odvojenu garažu, kojoj se pristupa na zadnjoj strani nekretnine. Iza garaže je skrivena - kancelarija od 20 kvadrata, savršena za privatnost dok radite od kuće.

Kuća takođe nudi dve spavaće sobe koje zajedno dele veliko kupatilo za goste, kao i glavni toalet sa dvojnim ormarima. Sveže renovirano kupatilo sadrži dvostruke umivaonike, duboku kadu i zastakljenu tuš kabinu.

Eksterijer imanja je jednostavno uređen, sa pregršt zasada otpornih na sušu i travnatim površinama, dok poželjna lokacija u svojoj blizini ima fantastične restorane, butike i druge pogodnosti.

Pogledajte više fotografija kuće u galeriji.