Zavirite u novu vilu Donatele Versaće

Donatela Versaće je po svemu sudeći rešila da postane kolekcionar nekretnina…

Nakon što je nasledila dva neverovatna poseda od svog brata Đanija, uključujući milanski stan u kom trenutno živi i Versace vilu u Majamiju, dizajnerka je upravo kupila i prefinjenu vilu na obali jezera u Italiji.

Nazvana La Verbanella, ova raskošna vila sa četiri sprata ima pogled na jezero Mađiore i okupira površinu od 15.000 kvadratnih metara. Ona poseduje 50 soba, od kojih su 20 spavaće sobe, a sve to je obmotano predivnim bledo roze eksterijerom.

Glomazna vila takođe sadrži i predivnu plažu, nekoliko balkona, bazen, koi jezero i privatni pristup jezeru Mađiore koje se nalazi na granici između Italije i Švajkcarske. Pored svih vrhunskih pogodnosti, vila poseduje 12 kupatila, ukupno.

Prethodno, ona je bila u vlasništvu Mondadori porodice, osnivača jedne od najvećih izdavačkih kuća u Italiji, koji su je kupili dvadesetih godina prošlog veka, a tokom godina, ona je promenila nekoliko vlasnika, uključujući Volta Diznija i Ernesta Hemingveja.

I dok se jezero Komo smatra najluksuznijom destinacijom Italije, jezero Mađiore je podjednako magično. Nova rezidencija Donatele Versaće nam to potvrđuje.