Zavirite u novi stan porodice Obama

Već izvesno vreme se šuška da će porodica Obama  uskoro da se useli u luksuzni stan na Menhetnu.

Navodno, stan je plaćen $10 miliona dolara i nalazi se na Aper Ist Sajdu.

Očevici tvrde kako su članovi porodice Obama viđeni dok su bili u obilasku pomenutog stana koji se nalazi na Gracie trgu. U pitanju je dupleks sa čak 5 spavaćih soba i 4 kupatila, a nalazi se u zgradi od 15 spratova koja je sagrađena 1930. godine. Poznavaoci kažu da se radi o jednoj od najelegantnijih građevina u celom Njujorku.

Unutar zgrade nalaze se još i tereni za skvoš i košarku, kako bi stanari mogli da se razonode u slobodno vreme. Još jedna od pogodnosti života u ovakvoj zgradi je osoblje na koje svakog trenutka možete računate u lobiju rezidencije, kao i servis privatne vožnje, što je verovatno od esencijalnog značaja za nekog poput Baraka Obame.

Luksuzni stan, kompletno je renoviran ove godine po nacrtima koje potpisuje Vićente Wolf, ima visoke plafone i dekorisan je sa ukusom i stilom.

Stan poseduje visoke plafone, a iz kupatila se pruža spektakularan pogled na park Carl Schurz kao i na Hadson reku. Porodica Obama već je ove godine kupila kuću koju je prvobitno iznajmljivala nakon što su napustili Belu Kuću. Navodno je ova nekretnina plaćena $8.1 milion, a takođe poseduju kuću u Hajd Parku u Čikagu kao i u Martinim vinogradima.

Pogledajte kako divno izgleda buduća rezidencija Obaminih.

N.V.T.

Izvor Business Insider

Luxury Experience