Zavirite u nekadašnju vilu Frenka Sinatre

Frenk Sinatra je možda više pevao o Njujorku, ali je veliki deo svog života proveo u pustinji…

On je čak izgradio imanje u Palm Desertu, gde je živeo duži niz godina, a slobodno možemo reći da je njegova vila i dan danas, toliko godina kasnije, i dalje predmet divljenja sa svojim heliodromom i teniskim terenom, uz cenu od 4.25 miliona dolara.

Posed je poznat kao Villa Maggio, a ime je dobio po Anđelu Mađiju, liku koga je Sinatra igrao u filmu From Here to Eternity, za kog je dobio Oskara. Imanje zauzima prostor od 7.5 hektrama i nalazi se na uzvišenju iznad grada, mada su vam sve lokalne prodavnice i restorani lako dostupni.

Enterijeri su pažljivo restaurirani, ali je veći deo originalnih pločica i tapeta, koje je sam Sinatra odabrao, i dalje ostao na svom mestu. Na imanju se nalaze tri rezidencije, koje su sjajne za ljude sa vleikom porodicom. Glavni dom ima pet spavaćih soba, gostinjska kuća ima tri i loža pored bazena ima jednu, sveukupno čineći površinu od oko 650 kvadrata.

Sinatra je koristio ovaj dom kao mesto za odmor, jer je toliko daleko od grada da mu je pružalo utočište i dalo priliku da organizuje brojne zabave. Sa teniskim terenom i bazenom, zabava na otvorenom ovde praktično nema kraja, posebno ako joj se doda ugradni kamin za logorsku vatru, sa izobiljem prostora za uživanje i obedovanje al-fresco.

Pored toga, potencijalni budući vlasnici bi trebalo da znaju da ovaj posed može rasti, jer su obližnje nekretnine takođe dostupne za kupovinu. Pogledajte više fotografija u našoj galeriji.