Zavirite u nekadašnju vilu Džastina Bibera

Brojni epiteti korišćeni su za opisivanje vile o kojoj vam danas pričamo…

Njena interesantna arhitektura možda bi prošla neprimećeno pored generalne javnosti, da ona nije bila u vlasništvu slavnog Džastina Bibera. Popularni pevač je jedno vreme upravo ovaj posed nazivao svojim domom, mada je nikada nije kupio, već je iznajmljivao po ceni od 60.000 dolara mesečno.

Vilu je dizajnirao Ed Najls, a njena izgradnja završena je 2009.godine. Velika, modernistička estetika jedan je od njenih glavnih elemenata, a ujedno i razlog zbog kog su je brojni ljudi neprestano ismevali.

Sama vila sadrži šest spavaćih soba i šest ipo kupatila, mereći 750 kvadrata. Njen deo su lift, infiniti bazen i garaža za šest automobila. Prema navodima, slavni pevač je potražio nov dom za sebe nakon samo dva meseca u ovoj vili, jer je njena velika staklena fasada bila savršeni mamac za paparace, koji nisu želeli da ga ostave na miru.

Ujedno, YouTuber Džejk Pol, ovde je snimio svoj popularni muzički video, It’s Everyday Bro, koji je do sada dobio preko 250 miliona pregleda.

S obzirom na svoju slavnu prošlost, verujemo da bi ova vila mogla da pronađe novog vlasnika, koji će umeti da ceni njenu interesantnu estetiku.