Zavirite u najluksuznije vile najpoznatijih kriminalaca sveta

Okarakterisane zlatnim detaljima i raskošnim finišima, ove vile nekada su bile u vlasništvu mafijaških donova, prevaranata, vođa narko kartela i diktatora, sve dok im policija nije pokucala na vrata…

Iako na prvi pogled možda ponekad možete pomisliti da se isplati biti kriminalac, policija će vas lako razuveriti u toj ideji. Svaki zločinac kad tad dođe pred lice pravde i plati za sve svoje grehe, ostane bez krova nad glavom i igde ičega.

Brojni kriminalci koji su ostavili trajni pečat u današnjem svetu uživali su u životu na neverovatan način – vozili su najskuplje automobile, posedovali egzotične i zabranjene kućne ljubimce, živeli u najraskošnijim vilama, okruženi prelepim ženama. Ali, praktično svaki od njih je u jednom momentu svog života ostao bez svega što je svojim zlim radom stekao, koliko god da je bio moćan u zenitu svoje kriminalne vladavine.

Ovoga puta, fokusiramo se na najraskošnije vile najopakijih ljudi sveta, koje će vas definitivno ostaviti bez teksta. Otkrijte ih u galeriji: