Zavirite u luksuznu vilu u kojoj Džastin Biber provodi dane odmora

Vila u kojoj slavni pevač provodi dane odmora je zaista spektakularna.

Iako je period karantina proveo sa svojom suprugom Hejli, pre nego što se oženio, Džastin Biber je redovno birao ultra-luksuzne vile za svoje letnje destinacije, smeštene na najlepšim lokacijama na našoj planeti. Možemo slobodno reći da je on podjednako poznat po svojim ekstravagantnim odmorima, koliko i po svojoj dugačkoj listi hit pesama i spotova. 

Na primer, 2016.godine otputovao je na Havaje na odmor u spektakularnoj vili Waterfalling Estate sa šest modela i njegovom tadašnjom partnerkom Saharom Rej. Kuća je izgrađena na ivici vodopada i iznajmljuje se za 10 hiljada dolara po noći. U cenu je uračunat helikopterski prevoz i ostale hotelske usluge. Svaka soba u kući ima pogled na vodopad.

Kuća u kojoj Džastin Biber voli da provodi dane odmora se sastoji od tri sprata. U prizemlju se nalaze kuhinja i dnevni boravak, a na druga dva sprata su spavaće sobe, kancelarija i teretana. Vila takođe ima teren za golf, teretanu, olimpijski bazen sa toboganom i đakuzijem.

Džastin je takođe proveo nedelju dana u popularnoj kući od 1750 kvadratnih metara u Juti. Ubrzo nakon Džastinove posete, kuća je izašla na tržište po ceni od 15,9 miliona dolara. Kuća na jezeru Toluka koju su Džastin i Hejli iznajmili za medeni mesec za 100.000 dolara mesečno takođe je kasnije stavljena na tržište za 8,5 miliona dolara.

Ostaje da vidimo, da li će ova kuća na Havajima uskoro naći svog kupca!  U galeriji pogledajte kako izgleda vila na Havajima u kojoj Džastin najviše voli da provodi dane odmora.