Zavirite u luksuznu vilu Krisa Evansa u Laurel kanjonu

Neobičan, ali udoban, kalifornijski dom Krisa Evansa ima mnoštvo pogodnosti za zvezdu koja  voli da provodi vreme kod kuće.

Nakon što je završio pozorišnu školu, Kris Evans je glumio u nekoliko visokobudžetnih filmova. Glumac je postao poznat 2011. kada je dobio ulogu Stiva Rodžersa u filmu Kapetan Amerika: Prvi osvetnik. Od kada je postao deo Marvelovih junaka, postao je jedan od najplaćenijih glumaca, a njegovi filmovi su zaradili milijarde na blagajnama. Glumac je samo od svoje uloge Kapetana Amerika zaradio 75 miliona dolara, a pored toga, glumio je u nekoliko drama i misterioznih filmova koji su njegovu neto vrednost doveli do solidnih 80 miliona dolara. Dok Evans voli da drži svoj lični život dalje od očiju javnosti, poznato je da obavlja velike kupovine nekretnina. Nakon što je dobio ulogu Kapetana Amerike, kupio je kuću u Holivud Hilsu vrednu 3,5 miliona dolara.

Evans se jako trudio da se probije na Holivudsku scenu i dobije glavnu ulogu u nekom filmu. Prethodno je glumio u serijalu filmova Fantastična četvorka, međutim, sada je njegova najpoznatija uloga Stiva Rodžersa, glavna uloga u filmu Kapetan Amerika: Prvi osvetnik, za koju je plaćen 300.000 dolara  2011.godine. Nakon što je zaradio dobar prihod od svojih filmova, odlučio je kupi kuću vrednu 3,5 miliona dolara.

Smeštena u kultnom kraju Laurel kanjona, skupa i ekskluzivna oblast je popularna jer mnoge poznate ličnosti žive u ovom regionu. Kuća je prvobitno izgrađena 1940-ih i podvrgnuta velikom renoviranju 2013. Stewart-Gulrajani Designs, najpoznatija kompanija u Los Anđelesu, redizajnirala je kuću pre nego što je Kris Evans kupio iste godine.

Kuća od oko 430 kvadratnih metara se prostire na skoro hektaru imanja, ima tri spavaće sobe i tri kupatila. Dve spavaće sobe su glavni apartmani, dok treća spavaća soba služi kao deo za osoblje. Glavna spavaća soba ima prostrani garderober i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, vešerajem, kadom i pločicama od italijanskog mermera i krečnjaka. Vila je okružena zidovima i pruža prekrasan pogled na Los Anđeles i planine Santa Monike.

Jedinstven aspekt kuće je da se enterijer i eksterijer stapaju jedno u drugu zahvaljujuči zastakljenim površinama. Francuski prozori i stakleni zidovi nude prelep pogled iz svakog ugla kuće, dok svaka soba ima terasu, tako da gosti mogu sedeti i uživati u pogledu na Kaliforniju.

Dom nikada nije potpun bez lepe kuhinje, a vila nudi gurmansku kuhinju sa vrhunskim aparatima. Kuhinja sadrži Wolf Kitchen aparate od nerđajućeg čelika, zajedno sa frižiderom za vino, ugrađenim Miele aparatom za kafu, ormarićima po meri, pločama od italijanskog mermera i dvostrukom Thermador mašinom za pranje sudova.

Dvorište je značajan aspekt svakog doma, a Kris Evans ima jednako zapanjujuće dvorište kao i unutrašnjost svog doma. Sa pogledom na grad nalaze se bazen i spa centar. Imanje takođe ima ognjište i palubu duž linije bazena ispod visokog drveća i predstavlja odlično mesto u kući za potrebnu privatnost.

Sa kućom smeštenom u jednom od najboljih kvartova u Los Anđelesu, Kris Evans ima pristup mnogim pogodnostima kao što je prednost boravka u enklavi samo za slavne ličnosti. Glumac ima nekoliko poznatih komšija oko svoje rezidencije, uključujući Džeka Nikolsona, Džimija Hendriksa, Ringa Stara, Džoni Mičel, Natali Vud i mnoge druge.

Iako mu ova kuća nudi sve pogodnosti, od početka pandemije u martu 2020., Kris Evans je napustio i vratio se u svoj rodni grad Boston u Masačusetsu, gde živi sa bratom Skotom i psom Dodžerom.

Luxury Experience