Zavirite u luksuznu vilu Džefa Bezosa i njegove devojke Loren

Kada ste jedan od najbogatijih ljudi na svetu, kupovina gigantske vile u udaljenom delu Havaja za vas ne predstavlja nikakav problem…

Upravo to je skoro učinio Džef Bezos, zajedno sa svojom devojkom Loren Sančez. Ovaj duo kupio je tropsko imanje u La Perouse zalivu na ostrvu Maui, po ceni od neverovatnih 78 miliona dolara. Njihov novi posed je izolovan i udaljen od ostatka ostrva, a okupila čak 14 hektara. I dok i dalje nemamo mnogo informacija i detalja vezanih za ovaj posed, znamo da glavna vila meri oko 450 kvadrata, i da sadrži kuhinju na otvorenom sa pogledom na okean.

Nju prati kuća za goste od skoro dvesta kvadrata, kao i nekoliko drugih manjih zdanja, sa nepoznatim upotrebnim svrhama, uz kružni bazen. Sve strukture su prizemne, dok na imanju možemo videti zrela stabla palmi gde god da se okrenemo. Ovo okeansko imanje nalazi se na retko naseljenoj jugozapadnoj strani Mauija, daleko od Kahuluija, najvećeg grada ovog ostrva. Kuća je takođe dovoljno udaljena od Kiheija, najbližeg velikog grada, a graniči se sa kamenitim poljima koja je napravila lava i državnim parkom prirode.

Prema izveštajima, ovaj posed originalno je pripadao biznismenu iz Kolorada, Dagu Šacu, koji ga je kupio 1996.godine sa svojim poslovnim partnerima po ceni od 4.2 miliona dolara. Potom, 1999.godine, Šac i njegova žena kupili su čitav posed i proveli nekoliko hiljada dolara kako bi ga renovirali i uskladili sa sopstvenim željama.

Nakon što se razveo od Makenzi Bezos posle dvadeset pet godina braka, Bezos je pronašao prijateljicu i ljubavnicu u Sančezovoj 2019.godine. Razlog za razvod od Makenzi takođe obuhvata njegovu nevernost sa Sančezovom, koja je prethodno bila udata za Patrika Vajtsela, co-CEO WME, holivudske agencije za talente.

Ipak, čak i nakon razvoda, njegova veza sa Sančezovom nije bila toliko lagana. Njihova ljubav je okarakterisana kontroverzama, uključujući objavljene tekstualne poruke, ucenjivanje i razvod od milijardu dolara. U jednom članku koji se pre svega bavi glasinama i tračevima, objavljeno je da je jedan magazin došao u posed njihovih intimnih tekstualnih poruka i erotskih selfija. Povezanost ovog tabloida sa predsednikom Trampom, umešanost Majkla Sančeza, Loreninog brata i drugi faktori takođe su postali glavna tema u SAD tokom tog perioda.

Ipak, na iznenađenje mnogih, Džef i Loren su se iz svih ovih kontroverzi izvukli još snažniji i nepogođeni. Par je sada već u stabilnoj vezi, a neretko ih možemo videti kako zajedno krstare čitavim svetom. Svoje prvo zajedničko pojavljivanje imali su tokom Wimbledon teniskog turnira u Londonu, odmah nakon zvaničnog Bezosovog razvoda koji se odigrao u julu.

U avgustu, Sančezova i Bezos mogli su biti viđeni kako šetaju kroz Sen Trope i krstare nadomak obale Španije na jahti medijskog mogula, Dejvida Gefena. Duo je posetio brojne destinacije od tada, uključujući Indiju, Karibe i tako dalje.

Vikendica na Mauiju

Oči čitavog sveta sada su uprte u njihovu vikendicu na Mauiju. “Džef i Loren obožavaju Maui, pa je bilo logično da će se ovde i skućiti budući da ovo ostrvo zaista često posećuju i žele da budu deo lokalne zajednice.”

I dok je cena njihove nove vile zapravo samo procena, znamo da je u februaru prošle godine par potrošio 165 miliona dolara na Warner Estate imanje koje se nalazi na Beverli Hilsu.