Zavirite u istorijsku vilu Tejlor Svift na Beverli Hilsu

Pevačica je renovirala kuću poznatog filmskog producenta Semjuela Goldvina.

Tejlor Svift je jedna od najbogatijih muzičkih zvezda na svetu sa bogatstvom procenjenim na 800 miliona dolara. Zvezda je veliki deo svog bogatstva uložila u nekretnine, kupivši kuće u Njujorku, Nešvilu i Roud Ajlendu. Nedavno je kupila kuću poznatog producenta Semjuela Goldvina na Beverli Hilsu i renovirala je kako bi je vratila u prvobitno stanje, ističući arhitektonske elemente iz vremena kada je izgrađena.

Svift je radila sa timom arhitekata na renoviranju kuće kako bi se očuvali svi arhitektonski detalji istorijske vile. Kuća je izgrađena 1934. za Goldvina i njegovu suprugu Frensis, u blizini domova zvezda, Klarka Gejbla i Čarlija Čaplina. Vila je, nakon smrti producenta 1994. godine, bila u vlasništvu porodice Goldvin, sve dok je Svift nije kupila 2015. od Goldvinovog sina za 25 miliona dolara.

Vila ima sedam spavaćih soba i deset kupatila. U kući se nalazi biblioteka sa platnom za projekcije filmova. Glavna spavaća soba ima sopstveni balkon sa pogledom na grad. Pored prelepih soba, u vili se nalaze igraonica, teretana i dodatna kuća za goste iznad garaže.

Eksterijer vile je takođe predivan. Veliki travnjak nalazi se ispred ulaza, a tu je i bazen sa sopstvenom vikendicom, kuhinja na otvorenom i teniski teren.