Zavirite u impresivnu rezidenciju Olivije Kulpo u Los Anđelesu

Olivija Kulpo, poznata po svojoj tituli Mis univerzuma i pojavljivanju na američkoj televiziji, ne donosi ishitrene odluke, što se najbolje ogleda tokom procesa pronalaženja novog doma u Los Anđelesu.

Bivša Mis univerzuma, glumica i poslovna žena živela je u ružičastom, ženstvenom potkrovlju od 1.300 kvadratnih metara. Ali pronalaženje savršenog doma - kuće sa pet spavaćih soba sa odličnim pogledom, popločanim dvorištem i bazenom - bio je samo prvi korak ka velikim promenama. Uz pomoć rodbine i prijatelja uspela je da stvori mesto iz snova o kome je oduvek sanjala.

Već prvi pogled je dovoljan da se uverimo da je ovo stan visokog dizajna sa umetnošću kao glavnim protagonistom. Tople boje, osnovni materijali, osećaj topline i neograničena svetlost čine fantastičnu postavku koja oduševljava svakog ljubitelja dizajna.

Elegantna taktika koju vlasnica sledi u uređenju svih prostora postaje jasna prelaskom na paletu osnovnih nijansi među kojima se izdvajaju bela, bež i braon. Izuzetno važan dodatak je i drvo u raznim stilovima i raznim tonovima boja, koje dominira u celom dekoru, dajući karakter i neopisivu dimenziju.  

Nežni tonovi vladaju od ugla do ugla, kao i luksuzne tkanine poput kože i somota, metalik detalji i eklektična kombinacija zavodljivih dekorativnih elemenata. Većina nameštaja je iz limitiranih kolekcija koje se teško mogu naći na tržištu ili u bilo kom umetničkom prostoru. Što se tiče dekoracije, sve je počelo sa zemljanom šemom boja, koja je dala harmoniju i učinila da svaki prostor izgleda još veći.

U međuvremenu, mermerni i zlatni dodiri daju dašak luksuza celokupnoj sceni, nadograđujući čak i najmanji ugao i dajući neverovatan, savremeni karakter. Da napomenemo da kuća ima garderobu i kozmetičke sobe, nešto što je oduvek bio san za Oliviju Kulpo.

Lepotica je, naime, zadržala čist i svetao izgled stana i unela elemente kao što su ženstvenost, toplinu i dubinu, kroz pažljiv izbor nameštaja, raznovrsne ručno rađene tkanine i potpuno opuštajuću paletu boja. Gde god da pogledate, jedinstvene dekorativne reference impresioniraju i teraju nas da pričamo o kući koja se na najidealniji način usklađuje sa trendovima vremena, a da pritom nije uskraćena za svoj bezvremenski karakter.

Bonus, nemoguće je ne pomenuti neverovatnu spoljašnju postavku kuće koja daje osećaj da je izašla iz bajke. Predivni životni prostori za beskrajno opuštanje, zelenilo i prelepe biljke stvaraju ambijent iz bajke, u kojem je Kulpo navikla da provodi svoje slobodno vreme.

Pogledajte galeriju da biste otkrili sve prostore kuće!