Zavirite u futurističku vilu u kojoj je Elvis proveo medeni mesec sa Prisilom

Predstavljamo vam modernu vilu u Palm Springsu koju je kralj rokenrola iznajmljivao dugi niz godina!

Kada se Elvis Prisli oženio, bio je na vrhuncu svoje karijere i mogao je da odabere da ode bilo gde u svetu na medeni mesec sa Prisilom. Ali, ono što je odabrao bila je futuristička kuća u Palm Springsu koju je na kraju iznajmio na dugi niz godina.

Moderna vila je dovoljno blizu Los Anđelesa gde je često odlazio na posao, dok je u isto vreme nudila privatnost koja mu je bila potrebna.

„Kuća budućnosti“ kako je poznata, košta 2,5 miliona dolara i ima karakterističnu estetiku Palm Springsa, ali i jedinstven raspored zahvaljujući zakrivljenim zidovima.

Izgrađena 1960. sa 500 kvadratnih metara, kuća nudi odličnu privatnost i mir. Arhitekta Vilijam Krisel dizajnirao je vile za vlasnika kompanije koja je izgradila ceo kvart Vistas Las Palmas, napravljen od četiri kružna stambena prostora na tri nivoa sa zakrivljenim zidom od kamena.

Kuća ima pet spavaćih soba i pet kupatila, zajedno sa prostranim kružnim enterijerom, što joj daje atmosferu svemirskog broda. Omiljena karakteristika kuće je kamin u centru sobe sa dimnjakom i staklenim zidovima koji gledaju na 1,16 hektara eksterijera. Napolju su privatna bašta, teniski teren, voćnjak i delimično zasenjeni bazen sa prostorom za odmaranje i roštiljem na otvorenom.