Zavirite u bivšu rezidenciju Kanjea Vesta koja izgleda poput odmarališta

Pevač je posedovao moderno rustično imanje od 2003. do 2017. godine.

Kanje Vest je poznat po svojoj ljubavi prema minimalističkom dizajnu, ali njegova bivša kuća na Holivud Hilsu pokazuje opušteni stil koji je vidljiv na svakom koraku. Pevač je bio vlasnik kuće od 2003. do 2017. godine, a ona se može pohvaliti modernom rustičnom estetikom.

Dobrodošlicu u ovaj sofisticirani kompleks koji se nalazi iznad svega sa eksplozivnim i neometanim pogledom iz centra Los Anđelesa do okeana iz svake sobe poželeće vam podovi od tvrdog drveta, visoki plafoni, glatki venecijanski malter i prirodna svetlost koji ovom domu daju toplu, organsku i modernu privlačnost. U ovu vilu ulazi se kroz glomazna vrata, koja vas vode do formalnog dnevnog boravka, obasjanog suncem, a potom do očaravajuće trpezarije i kuhinje. 

Na drugom spratu se nalazi glavna spavaća soba, pri čemu se u master kupatilu može videti i velika kada pored prozora, iz koje možete uživati u bajkovitim pejzažima dok se opuštate posle napornog dana.

Drugi nivo takođe nudi dodatnu veliku i svetlu spavaću sobu sa sopstvenim kupatilom i terasom. Donji nivo sadrži prostranu porodičnu sobu, medijsku sobu i treću spavaću sobu koja takođe ima izlaz na terasu. 

Kuća se prodaje za 3.699.000 dolara.