Za rubriku verovali ili ne: Kris Džener zaboravila da poseduje stan na Beverli Hilsu

Kris Džener ima bogatstvo procenjeno na oko 170 miliona dolara, što je samo delić bogatstva Elona Maska, koji je težak oko 276 milijardi dolara…

Ipak, bez obzira na sve, voleli bismo da smo bogati kao gospođa Džener, koja je priznala da je zaboravila da poseduje stan u Beverli Hilsu, vredan nekoliko miliona dolara. Nažalost, mi, obični smrtnici bismo za takav događaj možda okrivili demenciju ili Alchajmerovu bolest, ali dame iz klana Kardašijan-Džener, mogu okriviti svoju preteranu razmetljivost. Sa previše svega – uključujući automobile, domove, dizajnerske komade, Birkin tašne i sve ostalo, možemo lako shvatiti kako je Kris Džener zaboravila čitav jedan stan.

Na premijeri druge sezone Kardašijanovih, Kris rekla je Kloi Kardašijan da je gledaocima dala pogled iza kulisa njenog stana na Beverli Hilsu, ali nije organizovala obilazak jer je zaboravila da je čak i vlasnica imanja. Njena treća ćerka je pitala kada je poslednji put posetila luksuzni stan, gde je Kris objasnila da je taj stan njena “radna stanica za pakovanje poklona” i “radionica Deda Mraza”. Kao što bi i ostatak sveta izjavio, Kloi je rekla da “jedva čeka da bude toliko bogata da zaboravi da poseduje čitav jedan stan”.

Luxury Experience