Za 38,9 miliona dolara, Hju Džekman vam daje ključeve od svoje kuće

Hju Džekman, 53-godišnja australijska holivudska zvezda, upravo je odlučio da proda svoj trospratni stan u Vest Vilidžu na Menhetnu.

Stan od preko 1.000 kvadratnih metara glumac je kupio 2008. godine i sada je na listi za 38,9 miliona dolara. Dobitnik nagrade Tony, koji trenutno glumi u brodvejskom oživljavanju filma "The Music Man", kupio je neverovatan stan za 21 milion dolara 2008. godine. Smešten u ulici Peri 176, trospratni stan ima pet spavaćih soba i sedam kupatila, a dizajnirao ga je arhitekta Ričard Majer, dobitnik Pritzkerove nagrade, poznat po projektima kao što je Getty centar u Los Anđelesu.

U stvari, Majer nije dizajnirao samo eksterijer zgrade, već je takođe imao aktivnu ulogu u dizajniranju enterijera Džekmanovog luksuznog stana. Kroz velike prozore od poda do plafona, stan gleda na reku Hadson i horizont Njujorka. Posebno se izdvaja zapadni pogled, gde se vide zalasci sunca, Kip slobode i brodovi koji se kreću rekom.

Stan Hju Džekmana se prostire na osmom, devetom i desetom spratu zgrade. Na osmom se nalazi ogromna soba za rekreaciju i četiri spavaće sobe, sve sa sopstvenim kupatilima, kao i spavaća soba za goste sa malim kupatilom.

Na devetom dominira velika soba dvostruke visine, kućna kancelarija sa plinskim kaminom, kuhinja i trpezarija, dok je deseti sprat posvećen glavnoj spavaćoj sobi i kupatilu nalik spa centru, garderobama i sauni, kao i prostoru za vežbanje. Svaki sprat ima svoju terasu i svi su povezani spiralnim stepeništem.

U foto galeriji možete uživati u ugodnom virtuelnom obilasku stambenih prostora.  

Luxury Experience