Za 11 miliona dolara pevajte "Part Time Lover" u kući Stivija Vondera

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AKG (@akg.re)

Legendarni tekstopisac i pevač, Stivi Vonder, nekada je živeo u ovoj kući vrednoj 11 miliona dolara na Beverli Hilsu, a sada luksuzna urbana oaza traži novog vlasnika.

Ko nije plesao uz hitove Stivija Vondera? Legendarni kompozitor i pevač ostavio je svoj neizbrisiv trag u svetskoj muzici, delima koja su obeležila trenutke svih nas. Sada, još jedna kompozicija kreatora, ovoga puta u obliku imovine, dolazi da prati život jednog srećnika.

Od 2011. do 2015. legendarni muzičar je bio vlasnik vile od 576 kvadratnih metara u Kaliforniji koja se nalazi u bogatom naselju Trousdale Estates na Beverli Hilsu. Sada, luksuzna urbana oaza traži novog vlasnika, po ceni od 11 miliona dolara

Zatvorena rezidencija izgrađena je 1970-ih i uključuje četiri spavaće sobe, osam kupatila i nekoliko zajedničkih prostorija. Njegov prostran dizajn omogućava obilje prirodnog svetla i nudi pogled na Tihi okean iz skoro svakog ugla.

Eksterijer je moderan i luksuzan, sa bujnim pejzažom prednjeg dvorišta koji vodi do ulaznih vrata kuće. U unutrašnjosti dominiraju visoki plafoni, drveni podovi i klasična bela boja na zidovima koji rezidenciji daju minimalistički finiš. Dnevni boravak ima udobne sofe, dvostrani kamin i visoka klizna vrata koja se otvaraju u dvorište.

Tu je i kuhinju kuvara sa luksuznim uređajima od nerđajućeg čelika, uključujući duplu rernu, ploču za kuvanje i mašinu za pranje sudova. U susedstvu je prostrana svečana trpezarija sa visokim prozorom koji gleda na dvorište.

Glavna spavaća soba kuće nalazi se u istočnom krilu sa novouređenim završnim obradama, duplim ormarima i sopstvenim kupatilom. Teretana, kancelarija i garaža za četiri automobila zaokružuju pogodnosti ove vile.

U međuvremenu, dvorište imanja ima natkrivenu terasu sa ugradnom rasvetom i glatkim kamenim podovima. Ima dovoljno prostora za smeštaj baštenskog nameštaja i bazena ovalnog oblika. Još bolje, dvorište nudi prekrasan pogled na gradski pejzaž Los Anđelesa.

Luxury Experience