Vlasnik Crypto kompanije kupuje vilu na Beverli Hilsu za 16 miliona dolara

Lansirana 2018. godine, evropska kompanija CoinField izrasla je u jednu od najpopularnijih svetskih berzi kriptovaluta, sa stotinama hiljada korisnika i potpuno regulisanim sistemom plaćanja putem kojeg korisnici mogu da trguju Bitcoin i Ethereum, između mnogih drugih valuta.

I dokazujući da je njegova neto vrednost prilično jaka, Babak "Bob" Ras, su-osnivač ove kompanije, nedavno se ponovio impresivnom kućom od 16,5 miliona dolara na Beverli Hilsu. Vilu od 850 kvadratnih metara gradili su po narudžbini tokom nekoliko godina osnivač lanca centara za dijalizu i njegova supruga, dugogodišnji posrednik u prometu nekretnina. Vila nudi obilje staklenih zidova, „potopljeni“ prostor za zabavu i visoke plafone. Ogromna kuhinja nudi dva ostrva obložena kvarcitom, a tu su i mermerni kamini usklađeni sa knjigama, vinski podrum i bioskop sa sedištima. Na spratu, primarni apartman ima spavaću sobu sa privatnom terasom, dupla kupatila i duple garderobe. Naravno, vila je opremljena i najsavremenijim fitnes centrom.

Kuća je zadivljujuće osamljena, postavljena na samom kraju dugačke slepe ulice, a visoki zid žive ograde štiti travnato dvorište. Najimpresivnija karakteristika vile je infinity bazen naizgled konzolno nadvišen nad kanjonima. Posle sumraka, mesečina blista sa okolnih brda, a u daljini se mogu videti svetlucava svetla grada.

Babak „Bob“ Ras je takođe suosnivač i izvršni direktor Sologenic, ekosistema zasnovanog na blokčejnu sa sedištem u Dubaiju. Pored toga, Ras je izvršni direktor Hardek Brakes, globalnog proizvođača i izvoznika kočionih pločica sa sedištem u Vankuveru.

Luxury Experience