Viz Kalifa se ponovio novom vilom

Umesto predstavljanja novog albuma, trideset jednogodišnji hip-hop umetnik, Cameron Jibril Thomaz, upravo je potrošio 3.4 miliona dolara na novu vilu u predgrađu Los Anđelesa…

Ova ugaona, modernistička vila je prozračna, elegantna i uglađena, a sadrži neverovatnu listu pogodnosti koje bi mogle da zainteresuju čoveka kao što je Viz Kalifa – osam metara visoki plafoni, foaje sa plutajućim stepeništem, bioskop, vinski podrum sa 100 flaša, otvoreno-zatvoreni dizajn… Odjednom, tih nekoliko miliona dolara koji predstavljaju njenu cenu i ne zvuči tako strašno zar ne?

Krajem prošle godine, slavni reper koji je inače deset puta nominovan za Gremi, bio je žrtva provale, tako da nismo iznenađeni činjenicom da njegova nova vila ima mnoštvo pametnih osobina, uključujući alarm i kamere u eksterijeru.

Pored bezbednosnih karakteristika koje će Vizu pomoći da spava kao beba, sigurni smo da će tome doprineti i tri spavaće sobe sa privatnim kupatilima, bazen i spa, kao i loža na otvorenom sa kupatilom i kuhinjom. Tu su takođe podovi od bele hrastovine, vrhunska kuhinja, terasa i balkon, a sve to posebno akcentuje vodopad.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living