Vila u vlasništvu porodice Guči, koja se nalazi u srcu Rima sada može biti vaša

Ukoliko ste ljubitelj modne kuće Gucci, verovatno u svom ormaru imate torbe, cipele, odeću i modne dodatke luksuznog brenda. Ako želite nešto više, vreme je da sebi priuštite Gucci rezidenciju.

Porodica Guči je svoju porodičnu kuću, koju je prvobitno izgradio Aldo Guči, stavila na tržište za 16,4 miliona dolara. Kompleks se sastoji od dve vile koje se nalaze u jednoj od najekskluzivnijih stambenih ulica severno od Rima.

Luksuzno imanje je šarmantan spoj engleskog i toskanskog stila. Naslednici italijanske modne kuće sada žele da se oproste od porodične kuće, koja se prostire na dva i po hektara, otprilike 10 minuta od istorijskog centra grada. Pored dve raskošne vile, tu su i masivni bazen i prostrani bujni zeleni parkovi.

Istorijsku kuću su prvobitno delili Aldo i njegova deca i njihovi supružnici. Kako je porodica Guči rasla, kuća, sa četiri nivoa, veličanstvenim ulazom, šest prostranih spavaćih soba i najmanje tri dnevne sobe, počela je da se čini malom. Porodica se na kraju iselila, ostavljajući ovu adresu kao „porodičnu kuću“ koja bi oživela svake godine tokom praznika.

Druga vila u kompleksu izgrađena je tokom 1960-ih. Dve vile su pripadale porodici Guči mnogo, mnogo godina, a sada su naslednici odlučili da pronađu kupca koji će imovini udahnuti novi život i povećati njenu vrednost. Dok je glavna vila dobro održavana, druga vila, koja se prostire na oko 900 kvadratnih metara, treba hitno renoviranje.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience