Vila Tomija Hilfigera na prodaju

Poznato kao Appleyard imanje, nekadašnji dom dizajnera Tomi Hilfigera u Konektikatu, skoro se našlo na tržištu sa cenom od 6.75 miliona dolara…

Raskošna bela kolonijalna vila koju možete videti u galeriji, nalazi se na imanju od 4.6 hektara, na samo 50 kilometara od Menhetna, što je čini idealnim za sve one koji žele da žive u Njujorku, ali u miru i tišini.

Sa tri sprata i površinom od oko 1.000 m2, ovo šarmantno imanje ima sedam spavaćih soba i sedm ipo kupatila, sveži beli enterijer sa drvenim i kamenim akcentima, kao i velike prozore koji gledaju na besprekorno uređene baste i opčinjavajući bazen. Ova vila oko sebe ima modernu, uglađenu auru, koja savršeno prati njenu tradicionalnu, kolonijalnu arhitekturu.

U dnevnom boravku ove vile naći ćete kamin od poda do plafona i starinski luster koji nas jasno asociraju na kolonijalne korene ovog imanja, sa primamljivim skulturama i elegantnim kaučem koji doprinose modernizmom celokupnoj atmosferi. Formalna trpezarija podjednako je impresivna sa intrigantnom rasvetom, staklenim stolom i nekoliko apstraktnih komada umetnosti koji remete inače tradicionalni prostor.

Ovo imanje dolazi sa grejanom garažom za tri automobila, umetničkim ateljeom, bioskopom i muzičkim studiom. Pored toga, u eksterijeru, vlasnici ove spektakularne vile dobiće priliku da uživaju u teniskom terenu, bazenu i spa odeljku, sa pogledom na bujno dvorište, idealno za održavanje zabava.

Inače, renomirani modni dizajner prodao je ovu vilu njenom trenutnom vlasniku 2006.godine.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living