Vila Stiva Mekvina na plaži traži novog vlasnika

“King of Cool” – ovo je izraz koji opisuje pokojnu holivudsku legendu Stiva Mekvina, ali bi mogao biti i prikladan opis vile u Malibuu koja je nekada bila njegovo utočište.

Imanje u Južnoj Kaliforniji koje je Mekvin delio sa svojom suprugom Eli Mekgrou nedavno je stavljeno na prodaju. Prema evidenciji, Mekvinov sin Čed je prodao kuću na obali okeana u julu 2020. Zatim je ponovo promenila vlasnika u septembru te godine, kada je sadašnji vlasnik i tekstopisac Amar Malik kupio imanje Victoria Point za 8,35 miliona dolara.

Malik je, zajedno sa svojom partnerkom, potrošio sedmocifrenu sumu da renovira bivšu rezidenciju glumca koja se nalazi na padini brda, nudeći potpunu privatnost.

Danas je estetika kuće ultra-moderna, sa ogromnim kliznim vratima, prozorima sa crnim okvirima i bogatim drvenim oblogama.

Zbog svoje lokacije na plaži, imanje ima nekoliko praktičnih dodataka, uključujući ostavu sa puno prostora za daske za surfovanje, privatno stepenište koje vodi direktno do plaže, dva otvorena tuša i nekoliko terasa sa kojih se pruža beskrajan pogled na okean.

Rezidencija površine 403 kvadratna metra obuhvata ukupno četiri spavaće sobe i pet kupatila. Na glavnom nivou je prozračna kuhinja kuvara sa aparatima od nerđajućeg čelika, otvorena trpezarija i dnevni boravak koji gleda direktno na Pacifik. Na drugom nivou je glavni apartman. Prostor je dekorisan drvenim detaljima, kaminom, balkonom sa pogledom na okean i kupatilom nalik spa centru.

Prodajna cena kuće je 16,9 miliona dolara, a više fotografija možete pogledati u galeriji! 

Luxury Experience