Zadivljujući njujorški dom Ketrin Zite Džouns kombinuje luksuz sa udobnošću

Glumica je živela u ovoj kući dok je bila u sukobu sa Majklom Daglasom.

Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas jedan su od najmoćnijih holivudskih parova. Uz mnogo nagrada i Oskara, par je uprkos 25 godina razlike u godinama uspeo da održi srećan brak. Par, koji se upoznao u Francuskoj 2000. godine i ima dvoje dece, jednom je bio razdvojen. U to vreme, glumica je kupila kuću u Njujorku, gde je živela do pomirenja sa suprugom.

Kuća je na kraju renovirana i stavljena na prodaju za 8 miliona dolara. Par takođe poseduje kuću na Menhetnu, jednu u Velsu, imaju vikendicu u Koloradu, vilu na Majorki i jednu na Bermudima.

Kuća u Bedfordu je prvobitno koštala 5 miliona dolara, a izgrađena je 1930. godine, sa dekorom i arhitekturom zbog koje izgleda zastarelo, okružena farmom konja i pašnjacima. Ovo je vila koja svojim neverovatnim dizajnom "oduzima dah", zgrada koja daje osećaj da je došla direktno iz drugog doba - iz decenije u kojoj su glamur i luksuz glavni protagonisti.

Kolonijalna kuća od bele opeke ima 6 spavaćih soba, šest kupatila i veliki ulaz. U kući se nalazi veliki dnevni boravak, muzička soba i kancelarija. Nakon renoviranja, dodata je velika soba sa ormarom, gostinjska kuća, sauna i teretana. Umetnost je utisnuta svuda - od zidova do površina nameštaja.

Spoljni prostori idealni su za opuštanje uz predivnu dnevnu sobu, terase i divno cveće vrta. Kuća takođe ima bazen i staklenik. 

Prostrane sobe i luksuz kojim vila odiše stvaraju okruženje koje impresionira i najzahtevnije ljubitelje uređenja enterijera. Dizajn kuće možda se ne ističe svojim modernim karakterom, ali jedino je sigurno da funkcionalnost i prefinjeni detalji imaju svoje mesto u svakom uglu vile.