Vila Dženifer Lopez na Bel Eru vredna 42.5 miliona dolara će vas ostaviti bez daha

Prema detaljima koje su objavili agenti za nekretnine, ova vila slavne dive dolazi sa otvorenim amfiteatrom za kućne koncerte, zelenilom, bazenom, kućom za goste i peščanom plažom…

Uprkos planovima za renoviranje, Dženifer Lopez je odlučila da umesto toga proda svoje imanje na Bel-Eru, a ako ste voljni da potrošite ogromnih 42,5 miliona dolara, baš vi možete biti novi vlasnik njenog nekadašnjeg doma.

Glumica i pevačica prodaje vilu francuskog kantri stila koju je kupila 2016. godine od kolege Sele Vord, prvi je objavio Volstrit žurnal. U to vreme, Lopez je potrošila 28 miliona dolara na imanje u Kaliforniji - tako da će ostvariti zapanjujući profit ako kojim slučajem dobije traženu cenu. Prostor od osam hektara uključuje glavnu kuću sa devet spavaćih soba, vikendicu za goste, beskonačni bazen i zelenilo. Pored toga, imanje ima veliko jezero sa sopstvenom peščanom plažom i otvorenim amfiteatrom za 100 osoba. Možda je pevačica održala jedan ili dva nastupa kod kuće? Ne bismo se iznenadili.

Rezidencija, koju je prvobitno izgradio arhitekta Semjuel Marks, dobija svoju evropsku prednost od teksturiranog kamena, cigle i obnovljenog drveta. U enterijeru, životni prostori imaju više osećaj moderne seoske kuće. Zamislite izobilje kremasto bele boje, izloženih greda na plafonu, čeličnih prozora i rustičnih akcenata... Na glavnom nivou, naći ćete porodičnu sobu i dnevni boravak dvostruke visine sa sopstvenim barom i kaminom. Tu je i svečana trpezarija, pored profesionalne kuhinje opremljene ugrađenim delom za doručak i elegantnim lusterom.

Naravno, primarni apartman u kojem je „Benifer“ proveo svoje vreme nije ništa drugo do spektakularan. U stvari, on sačinjava svoje sopstveno krilo zajedno sa bibliotekom, njegovim i njenim garderoberom i kupatilom. Ako treba da izađete na vazduh ili želite da se zagledate u okolno zelenilo, privatna uređena terasa bi trebalo da odgovori na sve vaše potrebe.

Naravno, ova vila dolazi sa svojim dobrim delom zavidnih pogodnosti. Ovde ćete naći sobu za masažu, kuću za goste koja služi kao teretana i prostoriju za projekcije sa 30 sedišta sa filmskim posterima iz filmskih portfelja bračnog para. U dvorištu imate mogućnost da sedite oko ložišta, da se brinete o organskom povrtnjaku ili da se družite u paviljonu za zabavu.

Luxury Experience