Uživajte u Olimpijadi iz vile Skotija Pipena

Na ovogodišnjoj Olimpijadi koja se održava u Tokiju, neće biti publike, ali to ne znači da nećemo uživati u svim sportskim nadmetanjima…

Svakako možemo dati sve od sebe da svoje domove transformišemo u vrsne dvorane sa grickalicama i omiljenim pićima, ali ako želite da prenesete čitavu priču na ovi nivo, predlažemo vam da odaberete sasvim drugačiji prostor u kom ćete slaviti pobede svojih omiljenih reprezentacija. Na primer, možete iznajmiti vilu Skotija Pipena, koji je dva puta osvojio zlatne medalje na Olimpijadi. Slavni sportista odlučio je da svoj dom u Čikagu listuje preko Airbnb platforme tokom trajanja Olimpijade, kako bi nam pomogao da ovogodišnji događaj bude zaista nezaboravan, iako ne možemo biti tamo.

Pipenov šestosobni dom je dostupan vrlo povoljno – koštaće vas samo 92 dolara po noćenju, što je omaž godini kada je on sa svojim saigračima odneo zlato u Barseloni. Fanovi koji odsednu u njegovoj kući mogu ponovo pogledati tu čuvenu utakmicu uz pomoć arhivskih snimaka koji se nalaze u njegovom kućnom bioskopu, pre nego što se uključe u ovogodišnje olimpijske igre. Pored toga, Pipen će sve posetioce virtuelno pozdraviti po njihovom dolasku.

Čitava ova priča deo je posebnog, limitiranog paketa koji nudi Airbnb, dok samo iskustvo uključuje i tematske poklone – gosti će moći da ponesu kući nešto iz 2020 Medal Stand Collection koja je plod saradnje američkog olimpijskog tima i kompanije Nike. Pored toga, deo priče je i selekcija hrane i grickalica u kojima možete uživati uz svoje omiljene sportske događaje..

Takođe, ovaj dom meri 1.000 kvadrata koji će vam biti na raspolaganju, zajedno sa košarkaškim terenom, gde je slika Pipenovog starog dresa iz Čikago Buls ere oslikana na podu. U eksterijeru se nalazi bazen sa televizorom, tako da ne morate propustiti nijedan događaj tokom svoje redovne sesije plivanja, a tu su takođe i arkada i sauna u zatvorenom.

U ponudi su tri jednodnevna boravka u Pipenovom domu, koja su usklađena sa košarkaškim takmičenjima. Ukoliko propustite ovu priliku, verujemo da će se njegova vila brzo naći na tržištu nekretnina, tako da ne morate mnogo žaliti.

Pogledajte više fotografija u galeriji.