Unutar živopisne rezidencije Demi Lovato u Los Anđelesu

Demi Lovato je jedna od najuticajnijih pevačica poslednjih godina, koja postiže jedan hit za drugim i niže uspehe.

Nakon veoma razotkrivajućeg dokumentarca „Demi Lovato: Ples sa đavolom“, u kojem priznaje neprijatne situacije iz svoje mračne prošlosti, voljena zvezda se vraća u muzičku industriju sa novom pesmom „Substance“, koju ćemo slušati na „repeat“ u narednom periodu.

Otvarajući novo poglavlje u svom životu, Demi Lovato je odlučila da kupi novu kuću u Los Anđelesu. Sa šest spavaćih soba i sedam kupatila na 850 kvadratnih metara, ova savremena kuća obezbedila je prazno platno o kome je Lovato oduvek sanjala. Još jedan bonus bila je pozorišna soba i naravno bazen u dvorištu.

„Volim boravak na otvorenom. Takođe mi se dopalo što ima sve što mi je potrebno - bilo je mnogo kuća koje su bile prelepe, ali nije bilo druge kuće koja bi mogla da ima glam sobu i prostor za moj studio. Takođe, atmosfera je bila veoma lepa, i ja sam se zaljubila u nju čim sam je videla“, rekla je Lovato.

Udubljujući se u unutrašnjost kuće, vidimo da smeli tonovi imaju vodeću ulogu u skoro svakoj prostoriji. Konkretno, crna i svetle nijanse braon zauzimaju ogroman deo svih prostora, ali to ne znači da konačni rezultat izgleda tamno. Naprotiv, ove tamne nijanse daju enterijerima iznenađujući karakter i višedimenzionalni osećaj koji očarava.

Osim tamnih boja, naravno, postoji mnogo detalja u neon bojama i metalnih dodataka koji rezultat čine još modernijim.

Vidimo da je eklektičan dizajn uhvaćen na najbolji mogući način očima Lovato, koja je sobe dizajnirala jednu po jednu sa tako elegantnom prefinjenošću da su zaista vredne divljenja. Kao što vidimo, tapete zauzimaju svoje mesto gde god da pogledate, obezbeđujući još moderniji karakter i dimenziju od ugla do ugla. Pored toga, žuta sofa u dnevnoj sobi je jedna od zvezda enterijera.

Veliku pažnju Demi je posvetila i uređenju eksterijera. Pored bazena, postoji mnogo lepih mesta za opuštanje. Njena omiljena karakteristika u dvorištu je pozorišni ekran koji se spušta tako da može da gleda filmove napolju gde god želi. „Možete ih gledati iz kreveta, iz hidromasažne kade ili u bazenu, i to je zaista kul“, dodaje ona.

Demi ima kućne ljubimce, Jorkije o kojima brine na najbolji mogući način. Oni sada takođe žive svoje najbolje živote u salonu za štence sa pet zvezdica. „Sve je potpuno ograđeno, tako da mogu da izađu tamo kad god žele i da se osećaju potpuno bezbedno“, dodaje Demi.

Sada, poznata pevačica uživa u svakom danu u ovom ultraluksuznom ambijentu, koji je sačinjen od svih onih elemenata koji je navode da razmišlja optimistično, planira svoje sledeće korake i opušta se sa svojim najmilijima.

Pregledajte galeriju da biste otkrili još fotografija rezidencije!

Luxury Experience