Unutar rezidencije Adama Levina i Behati Prinslu u Los Anđelesu

Prostori poznatog para snažno odišu osećajem luksuza.

Adam Levin i Behati Prinslu stvorili su „topli“ dom, gde glamur i luksuz igraju vodeću ulogu. Ovo je jedan od najpoznatijih parova moderne ere, dok se u poslednje vreme njihov dom nalazi na svakom portalu.

Reč je o dvospratnoj rezidenciji čija je arhitektura zasnovana na savremenom dizajnu, sa vanvremenskim elementima i snažnim minimalističkim referencama. Prva karakteristika koja privlači našu pažnju je sanjivi eksterijer kuće - pun elemenata prirode, ali i luksuznih detalja koji stvaraju osnovu za vrhunski život tokom letnjih meseci.

Produbljujući enterijer, vidimo da sledi impresivna filozofija dizajna. Šareni prostori, glamurozni detalji koji pojačavaju luksuzni osećaj kojim odiše, "tajne" sobe koje se nižu jedna za drugom i daju nam osećaj da je kuća zaista ogromna, funkcionalne linije u nameštaju i savremena umetnička dela koja jedinstveno ukrašavaju zidove i površine, samo su neki od elemenata koji izazivaju divljenje.

Pored dnevnog boravka i ultra stilske kuhinje, postoji mnogo dodatnih soba, poput igraonice, bara, kao i teretana i svlačionica. Što se tiče spavaće sobe para, luksuz je prikazan na romantičniji način, ali opet su minimalizam i zemljane boje glavni junaci. Kada govorimo o bojama, izbori se odnose na paletu klasičnih nijansi, poput crne, sive i svetlo braon. Prvobitna ideja je bila da se obezbedi harmonija u svakoj prostoriji, ali i u spoljašnjem okruženju i ti tonovi su smatrani najidealnijim.

Zajedno sa svim ostalim elementima, veliki bazen se pojavljuje u glavnom dvorištu, dok ga okružuju opuštajuće ležaljke. Trpezarije, mali i veliki saloni na otvorenom takođe pripadaju spoljnom okruženju i postaju vrhunska letnja mesta za nezaboravne noći uz roštilj.

Eksterijer daje osećaj da je proizašao iz bajke, sa bogatom vegetacijom, koja se pretvorila u apsolutno mesto za pronalaženje mira. Uostalom, i sam par je rekao da voli prirodu i da je navikao da uživa u njoj, puneći baterije.

Sve izgleda tako mirno i spokojno - okruženje koje funkcioniše kao krajnji izvor inspiracije za svakog ljubitelja dizajna.

Više fotografija kuće pogledajte u galeriji!