Unutar minimalističkog Šakirinog doma u Majamiju

Prelepa kuća zvezde sada je dostupna za kupovinu!

Šakira je jedna od najuticajnijih zvezda svih vremena, objavila je neke od najpopularnijih hitova koji su do danas ostali nezaboravni i nastavlja da nas iznenađuje. Iako živi u Španiji sa Žerarom Pikeom i njihovo dvoje dece, zvezda takođe ima kuću u Americi koju je kupila krajem devedesetih.

Ova 44-godišnja pevačica se preselila u Majami i kupila vilu od 3,38 miliona dolara u naselju Biscaine Bay. Tamo je živela mnogo godina, ali sada je renovirala i odlučila se za prodaju.

Vila se nalazi ispred pristaništa Majamija sa veličanstvenim pogledom i privatnim pristupom, a poseduje jedinstveni način da "oduzme" dah zahvaljujući svom neverovatnom dizajnu, impresionirajući i najzahtevnije.

Vila ima dva sprata, dok je arhitektura zasnovana na modernom dizajnu, sa vanvremenskim elementima i snažnim minimalističkim referencama. Prva karakteristika koja pobuđuje naše interesovanje je sanjivi spoljašnji dizajn kuće - pun elemenata prirode, ali i luksuznih detalja koji stvaraju osnovu za vrhunski život tokom letnjih meseci.

Zajedno sa svim ostalim elementima, veliki bazen se pojavljuje u glavnom dvorištu, dok ga okružuju opuštajuće ležaljke. Trpezarije, mali i veliki saloni na otvorenom takođe pripadaju eksterijeru i postaju vrhunska letnja mesta za nezaboravne noći uz roštilj.

Pogledom na enterijer vidimo da sve prostorije karakteriše minimalistička estetika i puno svetlosti. Harmonija je prva reč koja nam pada na pamet, a sve to ima veze sa zemljanim tonovima koji dominiraju, sa glamuroznim dodacima koji ulepšavaju konačni rezultat, ali i sa luksuznim osećajem koji postaje vidljiv od ugla do ugla. Minimalizam je odigrao ključnu ulogu u obezbeđivanju ovog krajnjeg rezultata.

Luksuzne linije su one koje dominiraju i one na kojima je zasnovan dizajn kuće. Tople boje igraju vodeću ulogu, obezbeđujući udobnu dimenziju, sa nekim glamuroznim detaljima koji nadograđuju čitavu scenu. U međuvremenu, veliki prozori čine enterijer „jednim“ sa eksterijerom, istovremeno nudeći zadivljujući pogled na vrt.

Više fotografija kuće pogledajte u galeriji!