Unutar luksuzne vile Selene Gomez u Kaliforniji vredne 4,9 miliona dolara

Bivši dom pokojnog rokera Toma Petija, koji je obnovio nakon napada piromana 1987. godine izašao je na tržište prošle jeseni.

Vila je prodata 2017. za 2,6 miliona dolara, a potom je njen novi vlasnik prodao za 4,5 miliona dolara 2018. U oktobru 2019. imovina se vratila na tržište sa cenom od 5 miliona dolara.

Krajem prošlog meseca, Selena Gomez je odvojila ovu sumu novca kako bi preuzela vlasništvo nad prostranom kućom. Smeštena u bogatom kraju Encino u dolini San Fernando, ova vila je u suštini mali grad u gradu.

Vila se prostire na 1000 kvadratnih metara i okružena je brojnim drvećem. Arhitektura je ekscentrično kalifornijska - tri nivoa imaju obilje dnevnih površina na otvorenom, a dizajn lepo kombinuje privatne i zajedničke prostore.

Kamen, crvena cigla, staklo i ekstravagantne kružne terase posebno naglašavaju dizajn eksterijera. Vila raspolaže sa šest spavaćih soba i jedanaest kupatila, nizom veoma individualnih soba, zajedničkim prostorijama sa veoma visokim plafonima i velikom kuhinjom pogodnom za pripremanje ukusnih obroka. Njena kuhinja je zapravo predstavljena u njenom kulinarskom šou pod nazivom „Selena + Chef“.

Raskošna vila Selene Gomez takođe ima teretanu, sobu za masažu i vinski podrum.

Luxury Experience