Nekadašnja NBA zvezda prodaje svoju raskošnu vilu u Teksasu za 8 miliona dolara

Trejsi Makgrejdi, bivši američki košarkaš koji je igrao u NBA, prodaje svoje imanje od 2 hektara u oblasti Sugar Land, u Teksasu.

Imanje Makgrejdija uključuje raskošnu vilu i pansion, koji se zajedno prostiru na 2400 kvadratnih metara. Smeštena usred privatne golf zajednice, nekretnina uključuje spa centar, berbernicu i zatvoreni košarkaški teren, jer je ovo ipak dom legendarnog košarkaša.

Sa predivnim enterijerima i mnoštvom pogodnosti, ovaj posed je jedan od najupečatljivijih trenutno na tržištu i među najboljim kućama na svetu.

Na samom ulazu očekuje vas elegantan hol sa krečnjačkim podovima i visokim stubovima. Odavde, prostrano stepenište vodi do devet spavaćih soba i deset kupatila koja se nalaze na spratu. Stambeni prostor odražava veličanstvenost imanja kroz svoje lučne prozore i zidove od krečnjaka koji enterijeru daju eskapističku estetiku.

Glavna porodična soba takođe ima visoke plafone sa oslikanom drvenom stolarijom i luksuzan luster koji naglašava glamur.

Osim prelepo dizajniranih životnih prostora, vila opravdava svoju titulu mnoštvom pogodnosti, uključujući bioskop, teretanu i sobu za igre. Na spratu se takođe nalazi dodatno spiralno stepenište koje vodi do velikog prostora u potkrovlju. Sa poslednjeg sprata se pruža pogled na zatvoreno golf igralište i palme.

Istaknuti sadržaji uključuju bazen i prostor za ručavanje na otvorenom pod suncem južnog Hjustona.