Tomi Hilfiger prodaje svoju vikendicu

Modni kreator je pre samo godinu dana kupio vikendicu u skijalištu, ali je sada odlučio da je proda za 50 miliona dolara.

Grad Aspen u američkoj državi Kolorado prvobitno je bio poznat kao naselje rudara, ali je danas čuven kao skijalište Aspen Snowmass.

Danas je Aspen dom mnogih zvezda i ljubitelja zimskih sportova. Među njima je na primer, američki modni dizajner Tomi Hilfiger, koji ovde voli da se opusti sa suprugom. U martu 2022. godine postalo je poznato da je par odlučio da proda svoj dom u Aspenu, a novi kupac treba da izdvoji 50 miliona dolara.

Hilfiger je jedan od onih koji se često seli iz mesta u mesto, kupuje i prodaje nekretnine. Osim toga, odlično se snalazi u dizajnu enterijera, dok je njegovu omiljenu vilu u Majamiju dizajnirao miljenik zvezda šou biznisa, poznati dekorater Martin Lorens-Bulard.

Zimska rezidencija modnog dizajnera se ne odlikuje možda luksuzom i sjajem, ali je istovremeno vrlo udobna i pogodna za rekreaciju na otvorenom. Kuća ima sedam spavaćih soba, kao i osam kupatila sa panoramskim pogledom na snežne vrhove. U dnevnoj sobi se nalazi kamin, dok je na donjem spratu kućni spa sa hidromasažnom kadom i otmenim parnim tušem.

Enterijer odgovara statusu svog vlasnika. Prirodni kamen i plemenito drvo naglašavaju čvrstinu i respektabilnost prostora u kojem je poznati par voleo da se opusti.